בסין הבידוד לא עזר?
תוצאות של הסגר בוחנים כעבור שבועיים+.באיטליה התחילו את ההסגר לפנינו. כבר היה להם נתונים גרועים אין ספק. שבועיים הסגר אמורים להראות סימנים של עצירה/ירידה - כרגע רואים עליה ועליה.
אין כרגע הוכחות על יעילות ההסגר - זו עובדה .
יכול להיות שהוא יעיל מאד מאד - הוכחות אין.
לעומת זאת דרום קוריאה בשיטת מעגלי הבדיקות - מביאה תוצאות טובות יותר לעת עתה.
את כתבת כאילו האינטסרס של הממשלה הוא להטיל סגר - שלא מוכח כיעיל (בסין זה לא הוכחה? כל העולם סתם מטיל?)טוב שלדעתך זה חד משמעית לא נכון.
אני קראתי את הדברים הללו מפי אומרם ביתד השבוע - את מוזמנת אם יש לך את האופציה לקרוא גם.
הם לא רוצים לתת לסטודנטים למעבדות לבדוק. וכן לא נתנו במשך זמן רב למעבדות חוץ למרכזיות לבדוק. וגם כעת עדיין לא נותנים למעבדות נוספות לבדוק. ושמירת מקום עבודתם של כוח האדם במעבדות - היתה לא פחות ולא יותר אחת מהסיבות הרשמיות.
לא הציעו את הבדיקות במקום בידוד לחייבים בידוד. ממש לא. גם וגם.
הענין הוא בדיקה של אנשים שלא חזרו מחו"ל או היו ליד חולה מאומת - אך יש להם תסמינים - משרד הבריאות מסרב לבדוק אותם מחוסר יכולת לעמוד במינון הבדיקות.
ובדיקה של כל המעגלים סביב מי שנמצא חיובי.
באיטליה התחילו את ההסגר לפנינו. כבר היה להם נתונים גרועים אין ספק. שבועיים הסגר אמורים להראות סימנים של עצירה/ירידה - כרגע רואים עליה ועליה.
אין כרגע הוכחות על יעילות ההסגר - זו עובדה .
יכול להיות שהוא יעיל מאד מאד - הוכחות אין.
לעומת זאת דרום קוריאה בשיטת מעגלי הבדיקות - מביאה תוצאות טובות יותר לעת עתה.
לא נוכל, מכיון שיש המון נדבקים לא ידועיל בלי תסמינים, והם מדביקים גם מדביקים.מסתמא שתוך שבועיים שלוש נוכל לדעת האם היינו חלק או לא.
השניה שוחחתי עם מד"א
אמרו לי שנזלת וכאב גרון ללא חום זה לא קורונה
אז אני לא מבינה למה כשמתקשרים למד"א הם אומרים שרק אם יש חם ולעומת זאת יש הרבה שמתגלים חיוביים ללא חום רק עם שיעולחבר של בעלי התקשר, ואמרו לו שרק אם יש לו חום.
כן.האם יש גישה לכותל עכשיו?
מה שהסבירה סיגל סדצקי (ראש שירותי בריאות הציבור במב"ר),אני מכירה מישהו עם קורונה ללא חום!!!!!!
ואשתו ולילדה אין שום תסמינים.
וכולם יצאו חיוביים בבדיקת קורונה!!
יש למשרד הבריאות אינטרסים מוזרים למעט בבדיקות.......
אין הגבלה??כן.
כמובן ברכב פרטי.
מידיעה.
לא בהכרח.רק למען הדיוק
מסתמא שתוך שבועיים שלוש נוכל לדעת האם היינו חלק או לא.
מנסים לדחות את הסגר ככל שאפשר, כי לבטל אותו אחר כך יהיה קשה מאדהסגר כבא מוחלט מראש. הדיון הוא רק מתי.
שמתם לב שכל יום כשעולה מספר הנדבקים נתניהו אומר שבעקבות העליה הדרמטית הצעדים שנקטנו עד עכשיו לא עזרו. והרי ההדבקה לא קורית ביום אחד.-לא?
ביום שישי רב בית הכנסת בקו של בית הכנסת השאיר הודעה וביקש שכל מי שישב ליד איפה שהוא ישב 2 מטר שיכנס לבידוד. אני לא שמעתי בדיוק את המקום צריך לברר אצל הגבאי.מסתבר שבעלי היה במניין שבו התפלל חולה הקורונה מרחוב אבן שפרוט בבני ברק
(בקריאת המגילה בלילי פורים)
גם הבן
צריכים באמת להכנס לבידוד למרות שלא קיבלנו הודעה ממשרד הבריאות?
(כמובן שמהרגע שנודע לנו לא יצאו מהבית)
תבינו שאם מתוך למעלה מ-10,000 בדיקות (כשרוב מוחלט ממי שנבדק אלו אנשים שהיו במגע קרוב או בידוד + שהיו להם תסמינים) נמצאו חיוביים רק כ- 800, כלומר כל השאר היה להם חום או שיעול מפני סיבות אחרות ויראליות נורמליות של חורף.אז אני לא מבינה למה כשמתקשרים למד"א הם אומרים שרק אם יש חם ולעומת זאת יש הרבה שמתגלים חיוביים ללא חום רק עם שיעול
קודם כל כנס לבידודלגבי החולה שהיה באיצקוביץ- מקור? מאומת?
ואם כן- מידע יותר מדויק יש? קומה, חדר..... הייתי שם בשעה הזו!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: