חסום בנטפרי...מצבו של נשיא איחוד הצלה יציב
מבזק חדשות בזמן אמת - מצבו של נשיא איחוד הצלה יציב - ערוץ 7 מבזקים מסביב לשעון מחכים לכם באתרwww.inn.co.il
חסום בנטפרי...מצבו של נשיא איחוד הצלה יציב
מבזק חדשות בזמן אמת - מצבו של נשיא איחוד הצלה יציב - ערוץ 7 מבזקים מסביב לשעון מחכים לכם באתרwww.inn.co.il
מה זה נקרא בודק בידים?עסקן בכיר מחסידות תולדות אהרן שבודק עשרות אנשים בידיים לפני אפיית מצות נתגלה הבוקר כחולה קורונה
מקור "קול חי"
בודק שהידיים נקיות מחמץמה זה נקרא בודק בידים?
איך בודקים?
חשבתי שהוא בודק את המצות לראות שהם אפיות 100% או שלמותבודק שהידיים נקיות מחמץ
יותר צפוף מזה?גם במודיעין עלית שומרים הרבה יותר טוב על הכללים ועל מרחק 2 מטר בשונה מבני ברק ובית שמש וכו
חוץ מכולל עטרת שלמה בקריית ספר שיש להם כ 700 אברכים שהחליטו שהם רוצים למות {ועל הדרך להמית אחרים} באהלה של תורה ולכן לומדים כרגיל בצפיפות וללא שום הקפדה על הכללים...
בודק שהידיים נקיות מחמץ
מי אמר שזה תמונה עדכנית ולא ישנה???
אני לא יודע ממתי התמונה הזו, אולי מלפני חודשיים? כבר הוכחו אלה שמפרסמים תמונות אלו כמה יושר יש להם ...
אז כל מי שהוא נגע בו ייכנס לבידוד?עסקן בכיר מחסידות תולדות אהרן שבודק עשרות אנשים בידיים לפני אפיית מצות נתגלה הבוקר כחולה קורונה
מקור "קול חי"
עד כמה שידוע לי זאת תמונה שהופצה לאו דוקא בתקשורת החרדית...אני לא יודע ממתי התמונה הזו, אולי מלפני חודשיים? כבר הוכחו אלה שמפרסמים תמונות אלו כמה יושר יש להם ...
יכול להיות מאוד שהחילונים שומרים פחות על הכללים מאשר בציבור החרדיעד כמה שידוע לי זאת תמונה שהופצה לאו דוקא בתקשורת החרדית...
משום מה החרדים בוחרים להלקות את עצמם על הת"תים שמחזיקים את העולם
בעוד הורים מודאגים מנסים להבין מדוע בצה"ל מצפצפים כל הכללים.
[באופן רשמי צה"ל הוחרג מתקנות משה"ב...]
זה לא העניין מי שומר על מה.יכול להיות מאוד שהחילונים שומרים פחות על הכללים מאשר בציבור החרדי
אבל אנחנו כציבור חרדי אמור לשמש דוגמה ולהיות הנחשול הראשון בכל דבר הלכה (ונשמרתם לנפשותיכם)
מצטער אנחנו לא מעתיקים את צבא השמד ולא לומדים ממעשיהם בכי הוא זה לא לטוב ולא למוטב, ואם הם מסכנים את חייהם, אנחנו לא!! אתם מביאים ראיה מהצבא לכוללים ולישיבות? ברצינות!עד כמה שידוע לי זאת תמונה שהופצה לאו דוקא בתקשורת החרדית...
משום מה החרדים בוחרים להלקות את עצמם על הת"תים שמחזיקים את העולם
בעוד הורים מודאגים מנסים להבין מדוע בצה"ל מצפצפים כל הכללים.
[באופן רשמי צה"ל הוחרג מתקנות משה"ב...]
לא לכוללים ולישיבות, לתקשורת.אתם מביאים ראיה מהצבא לכוללים ולישבות?
שניה אני מחפשת.ובנוסף אשמח לראות את התקנות עם ההחרגה שאתם מדברים עליהם
אז כל מי שהוא נגע בו ייכנס לבידוד?
במצוות זה פוגע? כי זה עובר בחום מאד חזק.
אתה לומד שם?גם במודיעין עלית שומרים הרבה יותר טוב על הכללים ועל מרחק 2 מטר בשונה מבני ברק ובית שמש וכו
חוץ מכולל עטרת שלמה בקריית ספר שיש להם כ 700 אברכים שהחליטו שהם רוצים למות {ועל הדרך להמית אחרים} באהלה של תורה ולכן לומדים כרגיל בצפיפות וללא שום הקפדה על הכללים...
לא פעם בחצי שעה אלא כל 18 דק'!!! יש הפסקה ושוטפים ידיים ונבדקים.היינו פעם בסיור במאפיית קוממיות
זה תפקיד עם אחריות גדולה
פעם בשעה וחצי יש הפסקה לכל המרדדים/ות לכל הפותחים/ות והמנקבים/ות. הם יוצאים לאכול, לשתות וכו' ובחזרם צריכים לרחוץ ידיים היטב.
בכניסה עומד ה"בודק" או ה"בודקת" וכל עובד צריך להציג את ידיו בכניסה - לודא שאין בהם שיירי מאכל.
האמת, תפקיד כמו 'בודק'- פלא שלא נדבק עד היום!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: