יש שם סגר בבסיסים, אין יוצא ואין בא כבר שבוע...מדברים על החרדים שלא הפנימו.
בעיר הבהדי"ם:
שם החיילים בחדר האוכל יושבים כרגיל, כאילו אין קורונה. (חבל שאני לא יכולה להעלות תמונות)
מעניין משרד הביטחון לא שמע ממשרד הבריאות.
אז שיקשטו עצמם תחילה.
יש שם סגר בבסיסים, אין יוצא ואין בא כבר שבוע...מדברים על החרדים שלא הפנימו.
בעיר הבהדי"ם:
שם החיילים בחדר האוכל יושבים כרגיל, כאילו אין קורונה. (חבל שאני לא יכולה להעלות תמונות)
מעניין משרד הביטחון לא שמע ממשרד הבריאות.
אז שיקשטו עצמם תחילה.
לא 3 ימים, עכשיו זה עד ההחלמה. לפחות עוד 3 שבועות אם הבנתי נכון.חולה נוסף בבני ברק ברחוב אבן שפרוט,
(במקרה בעלה של המטפלת שלי, כבר 11 יום הוא לא ביקר אצלה, כעת נותר 3 ימים לבודד אותו בבית הומה ילדים....)
אלה שלא סוגרים צריכים לבקש סליחה גם מהקב"ה וגם מהציבור...מונולוג עצוב. הרב יוסי גולדמאן שליח חב״ד ביוהנסבורג, ניצב מול
ארון הקודש ומבקש את סליחת הבורא על כך שהוא נאלץ לסגור
לראשונה את שערי בית הכנסת הגדול למתפללים.
יוסי אליטוב
זה לא אומר שזה לא עצובבבאלה שלא סוגרים צריכים לבקש סליחה גם מהקב"ה וגם מהציבור...
אז אל תצפו בה...עקיבא וויס ויאיר שרקי לא מפסיקים להכפיש את הציבור החרדי בטלוויזיה
דיי נמאס
לא מפסיקים לצטט אותם פהאז אל תצפו בה...
לא 3 ימים, עכשיו זה עד ההחלמה. לפחות עוד 3 שבועות אם הבנתי נכון.
שילך למלון בתל אביב.
חולה נוסף בבני ברק ברחוב אבן שפרוט,
(במקרה בעלה של המטפלת של הבן שלי, כבר 11 יום הוא לא ביקר אצלה, כעת נותר 3 ימים לבודד אותו בבית הומה ילדים....)
תוספתא תענית פרק ב הלכה יא :
רבי יוסי אומר וכו, אבל מבול של דבר לעובדי כוכבים לימות המשיח יש שנאמר וכו.
הובא ע"י
הרב ברוך רוזנבלום.
וכן בילקוט שמעוני כתוב שיבוא גם על רשעי ישראל
אחים ואחיות יקרים, המציאות שנכפתה עלינו מאתגרת. ווירוס קטן מאיים על כולנו, מסכן את הבריאות, מאיים על היציבות הכלכלית.יאיר שרקי: רבני הציונות הדתית מפרסמים מסמך משותף: לא
להתפלל במניין. גם בשבת שכל אחד יתפלל בביתו בנפרד, וכן הרבנים
גם קוראים לכולם להתפלל באותה שעה. קבלת שבת ולכה דודי
בליל שבת
בחזית החדשות
למרות הערכתי אליהם!!היינו יוכלים לבצע בדיקות גם אצלינו ממזמן.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: