אני מתה לדעת לאיזה מגזר הכוונה...
עדיף לא למות עכשיו, קצת קשה עם הטהרה.......
אני מתה לדעת לאיזה מגזר הכוונה...
לא מבזבזים בדיקות חיוניות על מי שכבר חולה.שימו לב: קצב ההחלמה ביחס לחולים יורד רח"ל
בהתחלה זה אחז ב-50% החלמה!!!
כעת הרבה פחות. רח"ל.
בשורות טובות.
כל הכבוד.בשכונה שלנו, בעלי אמר לי שאתמול במעריב היה בבי"כ של חסידות שיש בו גם מקווה, וממש התלהב לראות שהאנשים עצמם אוכפים את הכללים, הוא ספציפית התפלל מעריב ברחוב עם עוד 9 אנשים ובמרחק של 2 מ'
גם במקווה שם נכנסים אחד אחד, הוא אמר לי שכשהוא יצא נכנס אדם אחר, אבל אולי זה גם בגלל השעה שהוא הגיע...
6 בבוקר
השתגעתם? אסור לפתוח פהעדיף לא למות עכשיו, קצת קשה עם הטהרה.......
אולי כי את גרה במקום שרובו מהמגזריש לי בעיה עם הציטוטים,
אז--אחרי פניות לנתיב ללא פתרון, אאלץ לכתוב אחרת.
בכל מקרה אני חושבת שדי ברור באיזה מגזר מדובר, המגזר היחידי שעדיין מקיים לימודים במוסדות.
עובדה שבכל בוקר אני רואה ילדים צועדים בצוותא לשם, הילדים היחידים שמסתובבים ברחוב
ידוע לי באופן אישי שהרבנים עומדים להוציא הנחיות, אין לי כל מושג איזה הנחיות.יש עוד מידע על זה?
אני התפללתי הבוקר בבימ"ד של חסידות מסוימת (לא המגזר שלי), שלא נתנו להיכנס לבנין כיון שכל המנינים היו 'מלאים', כמו כן לא הכניסו שום ילד לבנין!בשכונה שלנו, בעלי אמר לי שאתמול במעריב היה בבי"כ של חסידות שיש בו גם מקווה, וממש התלהב לראות שהאנשים עצמם אוכפים את הכללים, הוא ספציפית התפלל מעריב ברחוב עם עוד 9 אנשים ובמרחק של 2 מ'
גם במקווה שם נכנסים אחד אחד, הוא אמר לי שכשהוא יצא נכנס אדם אחר, אבל אולי זה גם בגלל השעה שהוא הגיע...
6 בבוקר
ואני גרה במקום מעורב מגזריתאני גרה במקום מעורב מכל המגזרים והרבה מהכל, זה ממש לא נכון...
רק שרואים מי מסתובב בחוץ
אינשללה שיישאר שם לתמידדיווח ערבי: המנהיג העליון של אירן הועבר לבידוד לאחר שבא במגע עם חולה קורונה (בריאות)
דיווח ערבי: המנהיג העליון של אירן הועבר לבידוד לאחר שבא במגע עם חולה קורונה (בריאות)
זה כבר היה אתמולחולה קורונה שברח נתפס ברכבת צילום: המצלםשוטרים תפסו ברכבת חולה קורונה שברח מביה"ח - כל רגע
לאחר שהתקבל דיווח במשטרת ישראל כ חולה בקורונה נמלט ממיון בבית חולים בצפון, במשטרה ערכו תחקיר מהיר ותפסו את מפר הצו ברכב ישראל • צפו בתיעודkore.co.il
הלילה, התקבל במשטרה דיווח אודות חולה עם חשד לקורונה שברח ממיון בבית חולים בצפון וככל הנראה נמצא בדרכו על הרכבת לבאר שבע. מיד עם קבלת הדיווח, שוטרי משטרת ישראל יצרו קשר עם רכבת ישראל והרכבת נעצרה בהוראתם בסמוך לאוניברסיטת באר שבע.
שוטרים הוזעקו למקום, התמגנו בציוד מיגון ייעודי וביצעו סריקה ברכבת עד לאיתור החשוד. השוטרים עיכבו את החשוד תוך הרחקת קהל ובידוד הדרך מאזרחים, והוא הועבר להמשך טיפול ובדיקה בבית החולים סורוקה.
משטרת ישראל קוראת לציבור כולו, להישמע להנחיות והוראות משרד הבריאות כלשונן, שכן אי קיומם משבש את המאמץ הלאומי במאבק בהתפרצות הנגיף והתפשטותו בישראל. לצד המשך אכיפת החוק ושמירת הסדר בישראל, משטרת ישראל תמשיך לפעול לאכיפת הנחיות משרד הבריאות למניעת התפשטות נגיף הקורונה, במרחב הציבורי, בבתי העסקים ובכל מקום אחר, הכול במטרה לשמור על שלום הציבור ובריאותו.
בחדרי חרדים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: