מותר לפתוח את הדלת כמו שברור לך שמכניסים לו אוכל (ולא מכניסים רק מלוואח או פיצה מתחת לדלת...)
אלא שיש כללים!
באמת לצלם זה דבר מאד הכרחי כמו אוכל,
כמו שלקנות בגדים וללכת לגינה זה מאאאאד הכרחי.
מותר לפתוח את הדלת כמו שברור לך שמכניסים לו אוכל (ולא מכניסים רק מלוואח או פיצה מתחת לדלת...)
אלא שיש כללים!
בשביל פוליטקאי זה הרבה יותר מאוכלבאמת לצלם זה דבר מאד הכרחי כמו אוכל,
כמו שלקנות בגדים וללכת לגינה זה מאאאאד הכרחי.
ממש לא!בבידוד מותר לבני הבית להיות
ממש לא!בבידוד מותר לבני הבית להיות
עצתי שבכל בנין יתארגנו למניינים לפחות למנחה ערבית וקב"שככלל כל תפילות השבת שמטבע הדברים הם גדולים משמעותית מימי החול, איני יודע איך ישמרו על הכללים?
להדגיש ברחבה שמחוץ לבניין (אם יש) בשטח פתוח שניתן לשמור על כללי המרחק וכו'עצתי שבכל בנין יתארגנו למניינים לפחות למנחה ערבית וקב"ש
ותהיה.
וטעייה - עי' גוגלניסוי ותעיה.
החשד הוא שיש לך שאיפה להיות מס' 8,000...חשד לנגיף מדבק כאן באשכול
מחכה שיתפתח כאן דיון אם צריך לכתוב י' אחת או שתייםוטעייה - עי' גוגל
אני כבר נדבקתי..החשד הוא שיש לך שאיפה להיות מס' 8,000...
כל מילה!טועים תוהים ותועים כולכם
אני נכנסת לכאן לקרוא עדכונים (מקסימום להשתכנע עוד יותר להיצמד להנחיות) ונתקלת בדיונים מטופשים.
פליז,
במקום זה תעדכנו כמה חולים יש עכשיו ואת המסלולים שלהם
חחח..
אולי בעצם המקור לקורונה אלו המטוסים..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: