ארי קלמן: לכל השואלים: איסור ההתקהלות של 10 בני אדם כולל תלמודי תורה, ישיבות קטנות \ גדולות \ כוללים, בתי כנסת ובתי מדרש.
בשכונה שלי יש אדם שחזר מאטליה והסתובב חופשי כל תקופת הבידוד שהסתיים ביום רביעי האחרון.לעבור להתקפות על אנשים בגלל ההערכות והשערות?
קצת מוגזם.
כרגע לפי העובדות ולא לפי הערכות והשערות - נראה שדווקא הציבור ממושמע למדי.
אין שום הוכחה שהקורונה משתוללת פה.
ולכן ההסגר והפאניקה כרגע זה לא בגלל אנשים שהפרו את הבידוד.
אלא בגלל ההערכות והשערות שיש אנשים שלפני שקיבלו הנחיה להיכנס לבידוד - הדביקו הרבה אחרים וכשהאחרים נכנסו לבידוד אולי הם כבר הדביקו גם אחרים.
צפי להתקהלות של למעלה מ5000כעת במעונו של הרב חיים קנייבסקי שליט"א הערכות להגעת ראש הממשלה לבית הרב על ידי פריסת וילון שחור בכניסה לבית הרב וגדרות באזור
הקו החרדי. אמין מאוד.מקור?
למה לא כולל בתים פרטייים, אוווווווףףףףףףףףףארי קלמן: לכל השואלים: איסור ההתקהלות של 10 בני אדם כולל תלמודי תורה, ישיבות קטנות \ גדולות \ כוללים, בתי כנסת ובתי מדרש.
מה רצית? יש בתים שיש בהם יותר מעשרה אנשים, מה יעשו איתם?למה לא כולל בתים פרטייים, אוווווווףףףףףףףףף
ואתה בטוח שהבעל האולם יסכים לבטל ללא דמי ביטול ?! (אני לא בעל השמחה הנ"ל, רק קורא מהצד)להתחתן ברבנות במניין, ולהגיד תודה על הכסף שלא מתבזבז. זה המצב היום!
בשכונה שלי יש אדם שחזר מאטליה והסתובב חופשי כל תקופת הבידוד שהסתיים ביום רביעי האחרון.
בנוסף שמעתי כעת מת"ח חשוב שדיבר עם בכיר במערכת הבריאות שאמר לו שההשערות של משרד הבריאות שיש לפחות 2000 נגועים שלא יודעים עליהם שמסתובבים חופשי בציבור, ולכן כל הסגר הזה כדי לבודד אותם.
אפשר בשטחים...מה אנחנו עושים עם החתונה מחרררררררררררררררררררר
גורם עליוןואתה בטוח שהבעל האולם יסכים לבטל ללא דמי ביטול ?! (אני לא בעל השמחה הנ"ל, רק קורא מהצד)
מה המספר?הקו החרדי. אמין מאוד.
ואתה בטוח שהבעל האולם יסכים לבטל ללא דמי ביטול ?! (אני לא בעל השמחה הנ"ל, רק קורא מהצד)
נידון משפטי ולהבדיל הלכתי.גורם עליון
אולמות אירועים נסגרים. הוא לא צריך להסכים כי הוא לא יכול להפעיל את האולם בכל מקרה.ואתה בטוח שהבעל האולם יסכים לבטל ללא דמי ביטול ?! (אני לא בעל השמחה הנ"ל, רק קורא מהצד)
עוד נקודה:לא נכון עובדתית.
תקרא היטב ותבין.
הם הסתובבו בכל מיני מקומות לפני שקיבלו הנחיה על בידוד.
האפידימיולוגיה מסתכמת בנכנס לבידוד בתאריך X.
נניח מישהו שנסע ברכבת שאחרי 6 ימים התגלה שהיה בה חולה - המשיך 6 ימים להסתובב - ולכן הרשימה של איפה הוא הסתובב לפני שנכנס לבידוד...
השערות .. בטוחים ש...
זה הסיבה שמכניסים את כולנו לסגר...
חמדו לצון? בעקבות השמועה שראה"מ נתניהו בדרכו למרנן הגר"ח קניבסקי והגר"ג אדלשטיין כמה מתושבי בני ברק ביימו סרטון מהכניסה לבית הגר"ח כשהם תולים וילון שחור בכניסה לבית.מה המספר?
זה וואצפ.מה המספר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: