איזה מגזר ?הבן שלי בישיבה קטנה, קיבל עכשיו הודעה שיש ישיבה.
איזה מגזר ?הבן שלי בישיבה קטנה, קיבל עכשיו הודעה שיש ישיבה.
חסידי. חסידות מסוימת.איזה מגזר ?
יש מקור?קרית יערים - טלז סטון: משפחה עם 6 נפשות בישוב נדבקו. כל ילדי ת"ת תפארת יהודה נכנסו לבידוד לאחר שאחד הילדים אובחן כחולה.
אפשר בבקשה איזה?חסידי. חסידות מסוימת.
ב22:45 אמורים גדולי ישראל יודיעו מה קורה לגבי..הבן שלי בישיבה קטנה, קיבל עכשיו הודעה שיש ישיבה.
9 לייקים!רק נקודה אחת:
לכל הבוכים על ההשלכות על החתונות וכו וכו'
אם הציבור היה שומע להנחיות במלואם, כולל בידוד למי שחייב (מויסר...), והקפדה על מרחק ולחיצות ידיים (אפילו השבת אנשים זלזלו בזה, היו עשרות מניינים צפופים ודחוסים). אז לא היינו במצב הזה היום.
ולכן דעו לכם: אם אנשים ימשיכו לעגל פינות ולעשות התקהלויות של 11.5 אנשים, או לא לרחוץ ידיים אחרי כל מגע בידיות דלת של הבניין וכד', או לקמבן ולעשות קיטנות במקום הגנים, אז נמצא את עצמנו בעוצר מוחלט בחדרים נפרדים בתוך הבית!
ונשמרתם מאוד לנפשותיכם.
כך הבית שלי נראה בערך.....עובד מהבית...
צפה בקובץ המצורף 620247
קבוצת וואצפ של הקו החרדי. המידע בדרך כלל אמין ממש.יש מקור?
אנחנו תושבי היישוב ולא קבלנו שום הודעה
(המועצה מעדכנת טלפונית כל הזמן)
גם וגםהאם יש הגבלת 10 אנשים גם במקומות עבודה, או רק 2 מטר?
באשכול קורונה 2 הביאו מסמך מצולם ממשטרת ישראל שיש סגר כללי, (אין לי כח לחפור שם לחפש)מקור?
איזה חסידות מדובר?אצלנו בחסידות הודיעו שאין חיידר,
כל מילה!רק נקודה אחת:
לכל הבוכים על ההשלכות על החתונות וכו וכו'
אם הציבור היה שומע להנחיות במלואם, כולל בידוד למי שחייב (מויסר...), והקפדה על מרחק ולחיצות ידיים (אפילו השבת אנשים זלזלו בזה, היו עשרות מניינים צפופים ודחוסים). אז לא היינו במצב הזה היום.
ולכן דעו לכם: אם אנשים ימשיכו לעגל פינות ולעשות התקהלויות של 11.5 אנשים, או לא לרחוץ ידיים אחרי כל מגע בידיות דלת של הבניין וכד', או לקמבן ולעשות קיטנות במקום הגנים, אז נמצא את עצמנו בעוצר מוחלט בחדרים נפרדים בתוך הבית!
ונשמרתם מאוד לנפשותיכם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: