מקור?קרית יערים - טלז סטון: משפחה עם 6 נפשות בישוב נדבקו. כל ילדי ת"ת תפארת יהודה נכנסו לבידוד לאחר שאחד הילדים אובחן כחולה.
מקור?קרית יערים - טלז סטון: משפחה עם 6 נפשות בישוב נדבקו. כל ילדי ת"ת תפארת יהודה נכנסו לבידוד לאחר שאחד הילדים אובחן כחולה.
סיכום הצהרת ראש הממשלה ומשרד הבריאות
*תרבות ופנאי*
יופסק
*בנקים ותחנות דלק*
לא צפוי בעיות
*מסחר*
ימשך בתנאים מגבילים
*מקומות עבודה*
מי שלא חייב שלא ייצא
*תחבורה ציבורית*
דנים על זה עדיין .אין כרגע הגבלות
*גני ילדים פעוטנים מועדני ילדים*
יסגרו
*התקהלות אולמות*
עד 10 איש .אין יותר 100 איש
*מקומות עבודה*
כל מנהל יחליט את מי להביא.
יש סגר.מישהו יוכל/ה לברר לי מה עם אתרי בניה???
הסגר הוא על השטחים, לא כללי!!!יש סגר.
מאיפה המידע?לגבי ישיבות, תתים וכוללים, הנחיות מסודרות בשעה 22:45 מבתי גדולי ישראל שליט"א (הליטאיים. לגבי המגזרים האחרים אין לי מושג).
בטחמאמינה שלא
וגם אם כן לא כדאי לך...
ומה עם לוויות?רק אני מרגישה שאנחנו חיים בסרט?
לגבי חתונות,
זה לא צחוק.
חברה שמתחתנת מחר!
מה הם יעשו??
ועוד חברה בהמשך השבוע...
סיפור הזוי!
אני קיבלתי עכשיו עדכון בשם שר החינוך שנושא חינוך מיוחד עדיין בדיונים.כתוב 10 פעמים, אין!
למתי נדחו??בחינות הבגרות והבחינה הפסיכומטרי נדחו
כ-8,200 תלמידים ומורים בבידוד. (סה''כ כמובן)
חשוב לי מאודבחינות הבגרות והבחינה הפסיכומטרי נדחו
כ-8,200 תלמידים ומורים בבידוד. (סה''כ כמובן)
תעדכנו, טוב?לגבי ישיבות, תתים וכוללים, הנחיות מסודרות בשעה 22:45 מבתי גדולי ישראל שליט"א (הליטאיים. לגבי המגזרים האחרים אין לי מושג).
לראש חודש...למתי נדחו??
ואני קיבלתי מייל מהאחראית עלי בגני החינוך המיוחד:אני קיבלתי עכשיו עדכון בשם שר החינוך שנושא חינוך מיוחד עדיין בדיונים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: