ואם וכאשר במשרד הבריאות ירשו, נשאל את גדולי ישראל מה לעשותבדיוק מה שעבר לי בראש, אבל אולי הנציגים יעלו את זה, כמו שעשו קודם.
ואם וכאשר במשרד הבריאות ירשו, נשאל את גדולי ישראל מה לעשותבדיוק מה שעבר לי בראש, אבל אולי הנציגים יעלו את זה, כמו שעשו קודם.
זו הודעה משמחת. זאת אומרת כי כנראה מי שכבר חלה הוא כן מחוסן לנגיף.ערד ניר: חולי קורונה בדרום קוריאה שהחלימו לא נדבקו שוב! בדיקות pcr זיהו שאריות מהחומר הגנטי של הנגיף במחלימים והצביעו על תוצאה חיובית שגויה. (הקו החרדי)
הם שינוי את זה אחר כך. (והעבירו לאתמול, כתבתי באשכול המיועד לזה)טעות רק 795
Coronavirus Update (Live): 127,776,580 Cases and 2,796,169 Deaths from COVID-19 Virus Pandemic - Worldometer
Live statistics and coronavirus news tracking the number of confirmed cases, recovered patients, tests, and death toll due to the COVID-19 coronavirus from Wuhan, China. Coronavirus counter with new cases, deaths, and number of tests per 1 Million population. Historical data and info. Daily...www.worldometers.info
מה שכתבו פה על נדבקים חיוביים בלי תסמינים.
מה התעוררתם עכשיו.
הנתונים הרשמיים של משרד הבריאות זה 12% ללא תסמינים!! ואם הם יודעים ככה, סביר שזה אפי' כפול מזה.
הלילה הם הגיעו לארץ (כ2,000,000) וככל הנראה בקרוב יתחילו לבדוק.וזה פשוט שגם פה בארץ כשיעשו בדיקות לנוגדנים יהיו הפתעות גדולות. (וחבל שעדיין לא עושים בדיקה זו).
לא בסדר גודל של ניו יורקבניו יורק עשו סקר על זה, ע"י בדיקת דם לנוגדנים, והתגלה להם ש-15 אחוז מהאוכלוסיה היה להם את הנגיף, כמעט פי עשר ממה שראו בבדיקות רגילות לנגיף!!!
וזה פשוט שגם פה בארץ כשיעשו בדיקות לנוגדנים יהיו הפתעות גדולות. (וחבל שעדיין לא עושים בדיקה זו).
כאן בארץ ישנו חלק ניכר בציבור [כמובן שלא הרוב], שלא הולך להיבדק גם אם יש להם תסמינים ברורים.לא בסדר גודל של ניו יורק
פשוט משום שבניו יורק רוב הציבור שהיה לו בכלל לא הלך להבדק...
מדובר על מיעוט שבמיעוט קיצוני.כאן בארץ ישנו חלק ניכר בציבור [כמובן שלא הרוב], שלא הולך להיבדק גם אם יש להם תסמינים ברורים.
למה ככה????????תתכוננו לליל שבועות בבית...
הרבה ביסקויטים, כמה סוגי קפה רצפה שחורה במטבח וטפטופים עד למרפסת
הם שמו את הכול על אתמולזה לא היה עיקר ההודעה שלי, אלא הנושא של מספר המחלימים, וציינתי שבריטניה לא מביאים נתונים של מחלימים בכלל.
דרך אגב באתר המעקב שהבאתי, הם לקחו את הנתונים של 'ההקפצה' וחילקו אותה על פני כל הימים באמת כפי שהיה (לפי צורת הספירה החדשה), ולא השאירו את זה רק על אתמול.
בהתחלה הם שמו הכל על אתמול, ואז אחרי קבלת כל הנתונים ההיסטוריים הם שינו את זה:הם שמו את הכול על אתמול
לא חשבתי לרגע אחרת, ותודה רבה על ההארה.ואם וכאשר במשרד הבריאות ירשו, נשאל את גדולי ישראל מה לעשות
לפי מה שאני מבין כאן מהכמה אשכולות, שלא ברור בכלל הסימפטומים למחלה, לכן יכול להיות שיש המון נשאים שאינם יודעים מזה ולא הולכים להיבדק לא מהזנחה, אלא פשוט אינם קולטים שהם חוליםאצלינו, גם בבני ברק, היו 0.15% חולים מאומתים, נניח עוד כפול מזה חולים לא מאומתים
אנחנו באחוזים מועטים ממש
ויש המון נשאים שמרגישים מצויין! שום תסמין קשור או לא קשור.לפי מה שאני מבין כאן מהכמה אשכולות, שלא ברור בכלל הסימפטומים למחלה, לכן יכול להיות שיש המון נשאים שאינם יודעים מזה ולא הולכים להיבדק לא מהזנחה, אלא פשוט אינם קולטים שהם חולים
בארה"ב,לפי מה שאני מבין כאן מהכמה אשכולות, שלא ברור בכלל הסימפטומים למחלה, לכן יכול להיות שיש המון נשאים שאינם יודעים מזה ולא הולכים להיבדק לא מהזנחה, אלא פשוט אינם קולטים שהם חולים
לא יודע אם זה אמיתי או לא, רק תדע ששאלות כמו שלך (האם נכון ש, או קיבלתי במייל) זה נקרא להפיץ פייק, וזה פלילי.קיבלתי במייל
מישהו יכול לאמת?
יואב אבן
סיכום התייעצות שנערכה היום בנושא מוקדי התפרצות בראשות ראש הממשלה: הוחלט לסיים לאלתר את הגדרת האזור המוגבל על נתיבות ועל שכונת מנוחה ונחלה בבית שמש, לאור השיפור שהושג בתחלואה בעקבות הצעדים שנעשו. במקביל יוגשו הצעות להגבלת מקומות אחרים בהם שלוש שכונות בירושלים, שתי שכונות בחורה, רמת בית שמש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: