קורונה קורונה עידכונים בלבד!!

מצב
הנושא נעול.

משתדל להיות טוב

משתמש מקצוען
‏בעקבות גל הנדבקים בקורונה: הממשלה תתכנס לדיון על איכוני הטלפונים הניידים בידי שב"כ.

התפשטות הקורונה במערכת החינוך - תמונת מצב: 839 נדבקו בנגיף ו-209 מוסדות חינוך נסגרו. 20,392 עובדי הוראה ותלמידים נמצאים בבידוד מניעתי.

דורש ומבקש

משתמש מקצוען

החוק מתיר לאדם בבידוד רק לצאת לבית החולים לטיפול רפואי דחוף או העברת חולה לבית החולים.

לצאת לצורך בדיקת קורונה לאדם שחייב בבידוד, אסור לפי החוק !

לשון החוק (צו בריאות העם):

חולה בבידוד לא יצא ממקום הבידוד אלא באחד מהמקרים האלה:

1) במקרה של מצב חירום רפואי, החולה יפנה לקבלת טיפול רפואי דחוף, תוך עדכון מראש של הצוות הרפואי בדבר היותו חולה בבידוד;
2 ) רופא הורה על העברת החולה להמשך טיפול בבית חולים ובתנאים כפי שהורה לעניין מקום בית החולים ואופן ההעברה.

רפ

משתמש סופר מקצוען
גם בנט נגד החלטת אדלשטיין ומשרד הבריאות. יו"ר ימינה בנט בגל"צ: "תרדו כבר מהחרדים הם שומרים על הכללים הכי טוב יותר טוב מכל אוכלוסיה אחרת" אמר
זה לא צריך להגיע מבנט זה צריך להגיע
מאיתנו.

משתדל להיות טוב

משתמש מקצוען
סגן השר מאיר פרוש בתגובה להחלטה להטיל סגר על הציבור החרדי: "ישנם מוקדי הדבקה מסוכנים ורגישים בהרבה מהעיר אלעד או מהשכונה החרדית בטבריה, למרות זאת הסגר לא הוטל עליהן. משרד הבריאות ממשיך לסמן את הציבור החרדי כיעד קל שאפשר להכניס אותו לגטו, ההתנהלות הזו חייבת להשתנות".

‏רפאל טרבלסי מטבריה ב׳קול ברמה׳: "הנתונים של משרד הבריאות הזויים לחלוטין, המספרים שלנו נמוכים בהרבה. יש בטבריה 46 חולים בסה״כ וב-48 השעות האחרונות יש נדבק אחד בלבד. ההחלטה התקבלה בלי שאף אחד לא דיבר עם הגורמים הרלוונטיים, היא פוגעת באמון הציבור".

ישי כהן: ‏חולים חדשים בשלושת הימים האחרונים - בני ברק 70. אלעד 19. טלסטון 2. ביתר עילית 19. ירושלים 106. בית שמש 7. אשדוד 54. תל אביב 40. מודיעין עילית 14. טבריה 7.

איציק אוחנה ב'כיכר': שני עובדים נוספים ברדיו ב'קול ברמה' שהשתתפו בשבוע שעבר באירוע עם השדרן הבכיר שחלה בקורונה, יצאו חיובים בבדיקת הקורונה.

הסגר בערים החרדיות: ח"כ גפני לקלמן ב'בחדרי': "הסגר חמור מאוד. כל הזמן מדביקים סטיגמות על הציבור החרדי שלא נשמר, מה זה? יש בתל אביב כל כך הרבה נדבקים וגם במקומות אחרים, רק כל הזמן שמים דגש על השכונות החרדיות".

עוד מגפני לקלמן ב'בחדרי': "אני יעלה את הנושא אצל ראש הממשלה. אני לא מסכים לדבר הזה, אדבר גם עם ראש המל"ל שכל הזמן עושים נגד החרדים. אני לא רוצה להגיד מה אני חושב למה הם עושים את זה".

ח"כ גפני לרשת ב': הציבור החרדי הכי שומר מהקורונה. מי שמציג אותם אחרת זה בושה וחרפה. ואני יודע מי שעושה את זה. העיר אלעד הידבקות בה פחות מת"א גם במספרים וגם באחוזים. הכי קל לדפוק את החרדים.

טל שלו: ‏בכחולבן צפויים לתמוך בחידוש איכוני השבכ בכפוף לשינויים בחקיקה. בין היתר, דורשים שהפעלת השבכ תובא לממשלה במשותף על ידי נתניהו וגנץ, ולא נתניהו בלבד, מה שיתן למעשה לגנץ זכות וטו. בנוסף, דורשים להגביל את פרק הזמן שהממשלה תוכל להפעיל את איכוני השבכ לעד 14 יום.

ראש הועדה הקרואה בטבריה מוני מעתוק לקאהן ב"קול חי": "אין שום הצדקה לסגר הזה. החולים גרים בשלוש רחובות בלבד. אז למה סגרו אזורים גדולים יותר? פנו אליי בשיחת טלפון אחת לברר נתונים ומאז אף אחד במשרד הבריאות לא דיבר איתי. גם בפיקוד העורף אמרו לי שלא מבינים את המניעים להחלטה"

הסגר על אלעד: שרת התחבורה רגב הנחתה לתגבר באופן מיידי את התחבורה הציבורית בעיר באמצעות הסטת אוטובוסים מאשכולות אחרים.

ח"כ איילת שקד בסרטון תמיכה למגזר החרדי: "לאחינו החרדים אני יודעת שאתם עוברים תקופה לא פשוטה, ובפרט אלה שנמצאים בסוג של סגר נושם, תמשיכו להקפיד על ההוראות, במגזר החרדי מקפידים על ההוראות אני הולכת שם ורואה כולם עם מסכות, ואני בטוחה שנצלח ביחד גם את הגל הזה".

‏ראשת עיריית אור יהודה ליאת שוחט על ההחלטה לסגור מוסדות חינוך בעיר: "התחושה שלנו שהבלגן חוגג במשרד הבריאות, אנחנו מקבלים נתונים שגוים לחלוטין, חסרות חקירות אפידמולגיות וכן החלטנו שקבלת ההחלטות והשליטה תהיה בתוך העיריה"

משתדל להיות טוב

משתמש מקצוען
עו״ד משה מורגנשטרן מחזיק תיק הבריאות בב״ב לזיגמן ב׳קול ברמה׳ - ההסבר היחידי לעליה בתחלואה בעיר הוא צפיפות, אנשים מקפידים על ההנחיות. אין רחוב מסוים או שכונה ספציפית שבהם יש עליה. אני חושב שלא יהיה סגר, אבל אני לא רוצה לנבא.

יעקב גרודקה: ‏סגר בדיחה על העיר אלעד: שני שוטרים בכניסה לעיר גורמים לפקק ענק ובסוף מכניסים ומוציאים את כולם, מנגד, אלפי נוסעי התחבורה הציבורית נדחסים בתחנה אחת ונמרחים האחד על השני. אל תתפלאו אם שיעור ההדבקה בעיר יעלה, למרות התמונות עם האדמו"ר מויז'ניץ.

השר ליצמן מצטרף לגפני, פרוש ואייכלר וקורא לשקול מחדש את הטלת הסגר על אלעד וטבריה: "חובה שההחלטה לא תתקבל על פי אופי האוכלוסייה, אלא ע"פ שיקולים מקצועיים".

משתדל להיות טוב

משתמש מקצוען
‪Coronavirus Update (Live)_ 9,377,609 Cases and 480,242 Deaths from COVID-19 Virus Pandemic - ...png

סמינר דוד

משתמש מקצוען
גם בנט נגד החלטת אדלשטיין ומשרד הבריאות. יו"ר ימינה בנט בגל"צ: "תרדו כבר מהחרדים הם שומרים על הכללים הכי טוב יותר טוב מכל אוכלוסיה אחרת" אמר
אבל כל עוד יש אחוז נדבקים גבוה, ואין פיזור הולם כמו במלוניות, או כל פתרון ישומי אחר, אין סיכוי שזה ירד מסדר היום ומהתקשורת.

שרית קובל

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
נכון אבל נראה לי שעכשיו זה פחות מתקפה על החרדים מפעם
זאת לא התקפה על החרדים,
זה נגיף עם כיפה וציצית,
שהחרדים מעבירים לכלל תושבי המדינה

[כמובן שמגזימה קצת, אבל..... לא רחוק משם]

אבא ל6

משתמש סופר מקצוען
נכון אבל נראה לי שעכשיו זה פחות מתקפה על החרדים מפעם
זה אכן נראה כך
אבל בדרך כלל חנפנות כזאת זה פתח לפני התקפה, כדי שיוכלו להצטדק שהם אובייקטיביים... כשצריך תוקפים וכשלא צריך מגינים,
במילה אחת צביעות!!!

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה