מה ענו ? שזה חל"ת ?באשכול הזה היה ציטוט של 3 שאלות+תשובות שנענו בפורום ארגון המורים.
מה ענו ? שזה חל"ת ?באשכול הזה היה ציטוט של 3 שאלות+תשובות שנענו בפורום ארגון המורים.
ואותי לימדו שאין דנים אדם בשעת צערו ובטח לא מכנים אותו בשמות.אותי לימדו שאין אדם נוגע במוכן לחברו כמלא נימה.
עזבי אמונה: ניסיתי, אני חיה כך ולפי זה.
אותי לימדו שמזונותיו של אדם קצובים לו מר"ה עד ר"ה.
אולי "מציאות שהצ'ק יחזור", אבל במכלול יש מציאות גבוהה הרבה יותר שקוראים לה: הכל מנוהל מלמעלה.
אז בסיבוב הראשון אולי נראה שהמורות מרוויחות. זכרי שזה רק נראה.
המורות או ההסתדרות שלהן הן הסיבה לתדמית הכל כל גרועה שלהן, שהדרדרדה אכן לשפל לא יתואר.לתדמית של עובדי ההוראה נעשה פה עוול ללא שום סיבה.
לחלוטין.התדמית שנוצרה פה באשכול היא בעקבות תגובות מנותקות של עובדי הוראה ורק בגללן.
מוטב היה בשעה קשה לגלות לפחות סולדיריות עם עובדי המגזר הפרטי . או לרחם עליהם או פשוט לשתוק
ובטח לא לכנות אותם קנאים.
כולנו כולל המורים נזדקק לפיצוי כספי עקב המצב.
אין שום סיבה שציבור אחד יקבל מאה אחוז בזמן ששאר הציבור יקבל אפס.
מראה שהם לחלוטין פספסו את הנקודה.לתדמית של עובדי ההוראה נעשה פה עוול ללא שום סיבה.
כמו כל שנה בחופש יש כאן אשכולות שלמים על השמצה של מורות פרזיטיות שחיות על חשבון אנשים פה מפרוג ואוכלות מלחמן בזמן שהן חופשות רגל על רגל ואנשים פרטיים עובדים כדי לממן אותן.
אף מורה שאני מכירה לא דרשה חופש, לא דרשה תשלום וגם לא עומדת בראש ארגון המורים הדורס.
תנאי ההעסקה של מורים כוללים בתוכם חופשים בתשלום. אף עצמאי שמרויח יותר (לא כולם מרויחים יותר אבל אלו שכן) לא חולק איתם משכורות גבוהות כמו שהן לא חולקות את החופש שלהן עם אחרות.
צאו מיזה שהן חיות על חשבונכן - הן לא.
וגם עכשיו כשלאף אחד לא בטוחה המשכורת. זה לא מתאים להוציא את הכעס המוצדק על עובדות ההוראה שלא עשו שום דבר בנידון.
ההודעות בנושא מתחילות להישמע כמו : החרדים והישיבות הפרזיטים שחיים על חשבון משלם המיסים במדינה. וכולנו יודעים כמה זה נכון.
מציעה להפסיק את הודעות השנאה נגד עובדי הוראה שעובדים לא פחות קשה מאחרים המשק ולא אוכלים מלחמם של אחרים כמו שמוצג פה.
את זה תזכרי כשיוחלט שהמורים לא יקבלו תשלום.אותי לימדו שאין אדם נוגע במוכן לחברו כמלא נימה.
עזבי אמונה: ניסיתי, אני חיה כך ולפי זה.
אותי לימדו שמזונותיו של אדם קצובים לו מר"ה עד ר"ה.
אולי "מציאות שהצ'ק יחזור", אבל במכלול יש מציאות גבוהה הרבה יותר שקוראים לה: הכל מנוהל מלמעלה.
אז בסיבוב הראשון אולי נראה שהמורות מרוויחות. זכרי שזה רק נראה.
למה הודעות משמיצות מפי ציבור המורות לא מפריעות לך?לא פספסתי את הנקודה.
הגבתי על הודעות שינאה כלפי מורות לא היה בתגובתי דיעה על הנושא המדובר.
העליתי נקודה שאולי המחשבה שאת עובדת עכשיו כדי לממן מורות היא לא נכונה.
לא רואה כאן אי סולידריות או ניתוק. דיברתי על ציבור שמושמץ בלי שעשה לך או לך דבר.
וכמוך יש המון מורות שיושבות בבית ולא יקבלו משכורת בדיוק כמוך אבל הן גם פרזיטיות כי ביולי אוגוסט הן בחופש ואת לא. שאר תנאי ההעסקה הרי לא משנים, לא גובה המשכורת או תנאים אחרים.
לכל אדם עומד/ת הזכות לבחור במשלח יד כחפצו.מוטב שלא תדברי ולא תשפטי בטח לא במילים כאלו.
זה לא מוסיף לתדמית ציבור עובדי ההוראה.
את זה תזכרי כשיוחלט שהמורים לא יקבלו תשלום.
מאד נחמד לדבר גבוהה גבוהה ועוד לכנות את היתר קנאים, כשאת מסודרת עם משכורת.
בכנות, ממורות כבודות מצופה לנושא בעול וקצת יותר רגישות לזולת.
למה את לא מבינה שהדיון לא נסוב על שכרם בשוטף אלא על התחושה שלהם שגם עכשיו הם ורק הם זכאים למימון מלא של מאה אחוז ולחופשה מעכשיו ועד אחרי פסח.לכל אדם עומד/ת הזכות לבחור במשלח יד כחפצו.
בחתך רוחב, רוב מוחלט של העוסקים בישראל טורחים רבות בעבודתם, ובכללם גם עובדי ההוראה.
משומה מכל כלל העובדים במשק זוכים עובדי ההוראה לדיונים אובססיביים בשכרם שוב ושוב.
לעולם לא שמענו דיון על שכרו של הרופא בקופ"ח, על הנהג בתח"צ, מהנדסי תע"ש, פקחי רשות הטבע, עובדי ביטו"ל, ומשרתי הביטחון.
אין ספק כי אין יכולת להגיע לשורש הצדק וחקר האמת על שכרו של כל עוסק ו/או מעסיק בלי להעמיק בכל חלקי העיסוק בעומק רב.
מה דעתכם שהעו"ד יקבעו את שכרו של השף, מהנדס יקבע לעובדי ההייטק, רואה החשבון לקמעונאיים ומשוררים את שכר הגרפיקאים.
בדקתם את כל סעיפי תקציב המדינה אלו שבאמת מלקקים את החמאה של כולנו לפני שלעסתם שוב את שכר המורים??
שמא הדיון המתמיד בשכרם נועד לשפר את חינוך ילדיכם??
אך מעל כל זאת.. איך הדיון הנ"ל אמור לשפר את מצב הבריאות של כולנו??
אדרבה תאזני.מפריעות לי.
הגיבו עליהן מספיק.
באמת, לא באתי להתנצח ואין לי שום ענין להוציא את המורות צודקות הגבתי לצד הזה כי בעיני היתה פה השמצה בלי צד שכנגד. מותר שזה יפריע לי.
החופש ביולי אוגוסט לא הוזכר,וכמוך יש המון מורות שיושבות בבית ולא יקבלו משכורת בדיוק כמוך אבל הן גם פרזיטיות כי ביולי אוגוסט הן בחופש ואת לא. שאר תנאי ההעסקה הרי לא משנים, לא גובה המשכורת או תנאים אחרים.
למה שלא יחזירו לי ולכולנו את הכסף על המעון לפני שמשלמים למורים?
למה שלא יפצו את כולנו כולל המורים בששים אחוזים במקום שרק המורים יפוצו במאה אחוז?
למה מורה שעובדת עם ילדים מסתכנת יותר מקופאית שעוברים מולה מאות אנשים ביום?
את/ה קראת את ההודעה??על כך שהמזכלית יוצאת בהודעות מתלהמות כאילו זה מה שחשוב בשעה קשה זו.
לכבוד ח״כ בנימין נתניהו ראש הממשלה א.נ הנדון: הפקרת התלמידים ועובדי ההוראה ישראל היא מדינה צפופה ביותר. רק בשבוע האחרון קפץ מספר הנדבקים פי שלושה. שוודיה, דנמרק, פולין, איטליה ועוד ועוד מדינות, סגרו את בתי הספר וגני הילדים. סין שסגרה באופן הרמטי את כלל המערכות, לרבות מוסדות החינוך, הצליחה להגיע לשליטה במספר החולים ואף לצמצם אותם. אולם מערכת החינוך אצלנו פתוחה. בתי הספר וגני הילדים, מהווים מדגרות למחלות זיהומיות, החושפות את כל באי המקום. זוהי סכנה חמורה ומיידית לתלמידים, לעובדי הוראה, לבני המשפחות ובפרט לבעלי מערכת חיסון ירודה ו/או הסובלים ממחלות רקע. דו"ח ארגון הבריאות העולמי מסין קבע, שמרבית האנשים נדבקים בבית או בעבודה. התלמידים ועובדי ההוראה יביאו את המחלה הביתה וידביקו את בני משפחתם. הם ידביקו אחרים. כל המאמצים למנוע התפשטות אפידמיולוגית כלל ארצית, לא יצלחו ברגע שבו הנגיף ידביק קהילות שלמות של באי בתי הספר. כבר כעת, עובדי הוראה רבים שלהם מחלות רקע, מערכת חיסונית מדוכאת או בני משפחה רגישים פוחדים ללמד ונמצאים בביתם, ע״ח ימי מחלה. אני מבינה אותם ומודיעה כי הסתדרות המורים תגבה אותם. אני רואה כאן נתונים עובדתיים מוכחים שאמורים ליהות אכפתיים לכולנו (עניין השכר עדיין לא נדרש לא מהסתדרות המורים ולא ממשרד החינוך!!) |
אני לא יודעת מה יש בשרשורים אחרים בתקופות אחרות,לתדמית של עובדי ההוראה נעשה פה עוול ללא שום סיבה.
כמו כל שנה בחופש יש כאן אשכולות שלמים על השמצה של מורות פרזיטיות שחיות על חשבון אנשים פה מפרוג ואוכלות מלחמן בזמן שהן חופשות רגל על רגל ואנשים פרטיים עובדים כדי לממן אותן.
אף מורה שאני מכירה לא דרשה חופש, לא דרשה תשלום וגם לא עומדת בראש ארגון המורים הדורס.
תנאי ההעסקה של מורים כוללים בתוכם חופשים בתשלום. אף עצמאי שמרויח יותר (לא כולם מרויחים יותר אבל אלו שכן) לא חולק איתם משכורות גבוהות כמו שהן לא חולקות את החופש שלהן עם אחרות.
צאו מיזה שהן חיות על חשבונכן - הן לא.
וגם עכשיו כשלאף אחד לא בטוחה המשכורת. זה לא מתאים להוציא את הכעס המוצדק על עובדות ההוראה שלא עשו שום דבר בנידון.
ההודעות בנושא מתחילות להישמע כמו : החרדים והישיבות הפרזיטים שחיים על חשבון משלם המיסים במדינה. וכולנו יודעים כמה זה נכון.
מציעה להפסיק את הודעות השנאה נגד עובדי הוראה שעובדים לא פחות קשה מאחרים המשק ולא אוכלים מלחמם של אחרים כמו שמוצג פה.
קראתי וגם שמעתי דיבורים.את/ה קראת את ההודעה??
לכבוד
ח״כ בנימין נתניהו
ראש הממשלה
א.נ
הנדון: הפקרת התלמידים ועובדי ההוראה
ישראל היא מדינה צפופה ביותר. רק בשבוע האחרון קפץ מספר הנדבקים פי שלושה. שוודיה, דנמרק, פולין, איטליה ועוד ועוד מדינות, סגרו את בתי הספר וגני הילדים.
סין שסגרה באופן הרמטי את כלל המערכות, לרבות מוסדות החינוך, הצליחה להגיע לשליטה במספר החולים ואף לצמצם אותם. אולם מערכת החינוך אצלנו פתוחה.
בתי הספר וגני הילדים, מהווים מדגרות למחלות זיהומיות, החושפות את כל באי המקום. זוהי סכנה חמורה ומיידית לתלמידים, לעובדי הוראה, לבני המשפחות ובפרט לבעלי מערכת חיסון ירודה ו/או הסובלים ממחלות רקע.
דו"ח ארגון הבריאות העולמי מסין קבע, שמרבית האנשים נדבקים בבית או בעבודה. התלמידים ועובדי ההוראה יביאו את המחלה הביתה וידביקו את בני משפחתם. הם ידביקו אחרים.
כל המאמצים למנוע התפשטות אפידמיולוגית כלל ארצית, לא יצלחו ברגע שבו הנגיף ידביק קהילות שלמות של באי בתי הספר.
כבר כעת, עובדי הוראה רבים שלהם מחלות רקע, מערכת חיסונית מדוכאת או בני משפחה רגישים פוחדים ללמד ונמצאים בביתם, ע״ח ימי מחלה. אני מבינה אותם ומודיעה כי הסתדרות המורים תגבה אותם.
אני רואה כאן נתונים עובדתיים מוכחים שאמורים ליהות אכפתיים לכולנו
(עניין השכר עדיין לא נדרש לא מהסצדרות המורים ולא ממשרד החינוך!!)
משרד האוצר הוסיף 4 מליארד לצורך העניין..אם כבר יש ציבור שאמור להיות מועדף זה ציבור הרופאים והאחיות שעומדים בקו החזית.
ספרי את זה לקרובת משפחתי שכרגע עובדת בלי מסיכה וסרבל הגנה בטיפול נמרץ.משרד האוצר הוסיף 4 מליארד לצורך העניין..
אין לדיין אלא מה שעיניו רואות,שימי לב שזו היא ורק היא.
את לא יודעת מה התחושה של כלל המורות. שדואגות וחוששות עליהן ועל משפחתן בדיוק כמו הרבה פה.
הן לא חיות לבד כמו באגדות ולא רוקדות עכשיו מאושר ושמחה. - לא מכירה כאלה. המצב עכשיו מאד לא פשוט גם להן. כן, גם להן.
נכון יש ארגון שעומד בשמן הרבה מהן חרדיות שבכלל לא חברות בארגון הזה. הן לא מרויחות ממנו ואף אחד לא שאל לדעתן.
את שומעת את המזכלית ומסיקה מכך שכל המורות מרגשות כך.
אני יאזן ואגיד שרב המורות בציבור החרדי ממש לא בטוחות שיקבלו את משכורתן החודש. הן חיות ממשכורת לא גבוהות ומעבודות פרטיות שהופסקו עכשיו כמו כולם. הן לא צריכות להכנס לנעלי האחר כי הן שם בדיוק כמוהו.
אני כמו המזכלית ממש לא מדברת בשם המורות. אני מכירה מורות ומתארת לך מה שראיתי.
אני שומעת שכולם בטוחים שהם צריכים לקבל משכורת ואכן כולם צודקים. אף מורה לא עומדת בראש ההחלטות האלו ולא בידה אם תקבל משכורת או לא. אכן יש ארגון שעומד לצד המורים. אבל לאף מורה שאני מכירה אין מילה שם לטוב או למוטב.
שימי לב שזו היא ורק היא.
את לא יודעת מה התחושה של כלל המורות. שדואגות וחוששות עליהן ועל משפחתן בדיוק כמו הרבה פה.
הן לא חיות לבד כמו באגדות ולא רוקדות עכשיו מאושר ושמחה. - לא מכירה כאלה. המצב עכשיו מאד לא פשוט גם להן. כן, גם להן.
נכון יש ארגון שעומד בשמן הרבה מהן חרדיות שבכלל לא חברות בארגון הזה. הן לא מרויחות ממנו ואף אחד לא שאל לדעתן.
את שומעת את המזכלית ומסיקה מכך שכל המורות מרגשות כך.
אני יאזן ואגיד שרב המורות בציבור החרדי ממש לא בטוחות שיקבלו את משכורתן החודש. הן חיות ממשכורת לא גבוהות ומעבודות פרטיות שהופסקו עכשיו כמו כולם. הן לא צריכות להכנס לנעלי האחר כי הן שם בדיוק כמוהו.
אני כמו המזכלית ממש לא מדברת בשם המורות. אני מכירה מורות ומתארת לך מה שראיתי.
אני שומעת שכולם בטוחים שהם צריכים לקבל משכורת ואכן כולם צודקים. אף מורה לא עומדת בראש ההחלטות האלו ולא בידה אם תקבל משכורת או לא. אכן יש ארגון שעומד לצד המורים. אבל לאף מורה שאני מכירה אין מילה שם לטוב או למוטב.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: