גם ככה הם מתלוננים על כך שהם בעיקר מתעסקים בלהרגיע אזרחים היסטרים עם נטייה להיפוכונדריה
קשה להאמין שימשיך כך בקנדה (ובארה"ב לדוגמה ברור שלא), מאחר שהם כמעט לא בודקים - נערכו רק 520 בדיקות. לשם השוואה, בדרום קוריאה נערכו עד כה 109,591 בדיקות.נתפלל שימשיך כך.
שאלה נוספת: מה קורה עם שדה התעופה?
עובדי שדה התעופה שבאו במגע עם החוזרים מחול נכנסו אף הם לבידוד?
אז מי בעצם נמצא שם?
כל יום מחליפים עובדים אחרים?
לא יעזור לבדוק את אלו שחוזרים מהמדינות הרלוונטיות, הגוף יכול לשאת את הנגיף אצלו וע"י בדיקה לא רואים את זה.גם אם זו בדיקת רוק בסהכ, אז למה לא עושים אותה לכל החוזרים מהמדינות הרלוונטיות?
ואז במקום להכנס לבידוד של שבועיים באופן גורף, נכנסים לשלושה ימים וגומרים עניין.
מדובר בעלויות אדירות למדינה יותר מאשר היתכנות של הדבקה?
אוף.לא יעזור לבדוק את אלו שחוזרים מהמדינות הרלוונטיות, הגוף יכול לשאת את הנגיף אצלו וע"י בדיקה לא רואים את זה.
ע"י הבדיקה אפשר לראות אם הוא חולה.
ולכן מכניסים לבידוד כי פשוט לא יודעים, כי אם לא בנתיים הוא יכול להעביר את הנגיף הלאה... אבסורד.
לא. רק מי שסובל מתסמיניםבכל מקרה, מי שרוצה לבדוק יכול פשוט לבדוק?
אני כבר לא יודעת אם זו נקראת פרנואידיות לחשוש להיפגש עם מישהו ששב מקנדה,גם ככה הם מתלוננים על כך שהם בעיקר מתעסקים בלהרגיע אזרחים היסטרים עם נטייה להיפוכונדריה
ולהיפגש עם מישהו מישראל?אני כבר לא יודעת אם זו נקראת פרנואידיות לחשוש להיפגש עם מישהו ששב מקנדה,
או שזה זהיר וחכם.
כדי למנוע חשש להיפוכנדריה.
תלוי מה רמת הקרבה, אם מדובר בקרוב משפחה, או מכר קרוב שלא ראו הרבה זמן, אז מומלץ להפגש איתו ולהזהר, שהמקום יהיה מאוורר, שהוא יהיה עם מסיכה לא ללחוץ לו ידיים וכו'.אני כבר לא יודעת אם זו נקראת פרנואידיות לחשוש להיפגש עם מישהו ששב מקנדה,
או שזה זהיר וחכם.
יש הרבה מדינות בסיכון גבוה הרבה יותר...אני כבר לא יודעת אם זו נקראת פרנואידיות לחשוש להיפגש עם מישהו ששב מקנדה,
או שזה זהיר וחכם.
מאחר שיש הוכחות להדבקה אסימפטומטית, שמשמעה שהנגיף נמצא בהפרשות ומסוגל להדביק אחרים, מסתבר שבדיקות יכולות לזהות את הנגיף גם לפני שמופיעים תסמינים.אני חושבת שבזמן הדגירה הנגיף לא מתגלה בבדיקה.
צודקת!ולהיפגש עם מישהו מישראל?
ואם אוכלים יחד?יש הרבה מדינות בסיכון גבוה הרבה יותר...
בינתיים אני לא הייתי חוששת להיפגש עם אנשים מקנדה, אבל כן הייתי מקפידה על כללי הבטיחות בכל מקרה: לחטא את הידיים ולהקפיד לא לגעת בפנים.
זה מרגיע אם כך שאם בודקים אז יש סיכוי לדעת בכל מקרה?מאחר שיש הוכחות להדבקה אסימפטומטית, שמשמעה שהנגיף נמצא בהפרשות ומסוגל להדביק אחרים, מסתבר שבדיקות יכולות לזהות את הנגיף גם לפני שמופיעים תסמינים.
לכן גם היו דיווחים בימים האחרונים על חולים שהבריאו ונמצאו חיוביים בבדיקה נוספת, למרות שכבר לא הציגו תסמינים.
זה באמת מלחיץ.. כל מקום הומה שהייתי אני חוששת שיום אחרי זה יתפרסם ששהה שם מישהו חולה, ויאלה כולם לבידוד.צודקת!
אתמול נסעתי למקום הומה, ואחכ התחרטתי.
באמת לא מומלץ.
עד יעבור זעם.
חושבת שלא ב100%. אם אינני טועה, שני החולים הראשונים שהגיעו מהספינה ביפן הורשו לבוא לאחר שהבדיקה שלהם נמצאה שלילית, אך בבדיקה שנערכה בישראל הם נמצאו חיוביים.זה מרגיע אם כך שאם בודקים אז יש סיכוי לדעת בכל מקרה?
מסתבר אכן שלפחות בימים הראשונים של הדגירה - אין מספיק נגיפים כדי להתגלות בבדיקה. רק אחר כך הם מתרבים ברמה כזו שנראים בבדיקה.אני חושבת שבזמן הדגירה הנגיף לא מתגלה בבדיקה.
מסתבר שגם אצלם יש תקופת דגירה עם מעט נגיפים שלא מזהים בבדיקה. אולי רק אחרי התרבות הנגיפים לרמה גבוהה - אפשר לזהות אצלם את המחלה בבדיקה כמו אצל כל חולה, רק שאצלם משום מה אין סימפטומים, אך כן הגיעו לרמה גבוהה של נגיפים בגוף.מאחר שיש הוכחות להדבקה אסימפטומטית, שמשמעה שהנגיף נמצא בהפרשות ומסוגל להדביק אחרים, מסתבר שבדיקות יכולות לזהות את הנגיף גם לפני שמופיעים תסמינים.
אומץ או פזיזות?הבנאדם הזה מוכיח אומץ פעם אחר פעם.
ליתר דיוק, להבנתי הוא לא הורה רשמית, אלא רמז שזה לא יהיה מאוד בעייתי אם חולים בצורה קלה ימשיכו לעבוד.טראמפ הורה למי שחולה ב'שפעת קורונה' קלילה להמשיך ללכת לעבודה.
הבנאדם הזה מוכיח אומץ פעם אחר פעם.
מבחינתו ממילא הוירוס יתפשט, כך שלפחות הכלכלה לא תיפגע.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: