לפני כמה ימים נשלח מייל עם המשך הסיפור.הבנתי שנשלח כבר עוד פרק. יש מישהו שנרשם לאחרונה וקיבל? כי אני לא...
אגב, בתחילה זה היה אמור להיות המשך בכל שבוע, אבל לא צריך להתרגש יתר על המידה... הזמן הוא להמלצה בלבד... זה פעם ב.. נשלח...
לפני כמה ימים נשלח מייל עם המשך הסיפור.הבנתי שנשלח כבר עוד פרק. יש מישהו שנרשם לאחרונה וקיבל? כי אני לא...
אף פעם לא היה אמור להיות כל שבוע!!!בתחילה זה היה אמור להיות המשך בכל שבוע,
טוב, נברתי במייל שלי ולא מצאתי שהובטח בכל שבוע, יתכן שטעיתי אני לא משוכנע שאכן בכל שבועיים... אבל כשנותנים לי בחינם אני אומר תודה ולא מתלונן...אף פעם לא היה אמור להיות כל שבוע!!!
כל שבועיים.
הבנתי!
אבל אם אני מצטרפת עכשיו זה באמצע לא?
ממש לאמדובר על הסיפור של חי בקטיפה?
...אף פעם לא היה אמור להיות כל שבוע!!!
כל שבועיים.
אותי מאכזב שאנחנו כבר בפרק 14 ולא יודעים כמעט כלום לגבי נתן ועברו!משהו בשתי הפרקים האחרונים קצת מאכזב, מה אתן אומרות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: