השקעות קופת גמל להשקעה עזרה

avidaf

משתמש חדש
רציתי להתייעץ, יש לי 280 אל"ש להשקיע לטווח של 8 שנים, והאפיק שאני רוצה להשקיע הוא גמל להשקעה (לאחר כל השיקלולים והמיסים זה עדיף לי על פני קניית דירה)
מכיוון שאנחנו לקראת סוף שנה בעצם רושמים 70 אל"ש על כל אחד מבני הזוג ועוד פעם 70 אל"ש לאחר תחילת השנה כך שמצד מגבלת ה 70 אלף אין לי בעיה.

מה שאני רוצה לשאול זה -
א. באיזה קופת גמל הכי כדאי גם מבחינה ריווחית, וגם מבחינת יציבות החברה שבה שמים את הכסף.

ב.באיזה מסלול כדאי האם במסלולים הרגילים או מסלול מדד ה S&P 500 שלמיטב הבנתי אכן רווחי יותר, אלא שכאן אני שואל מה הסיכון בזה יותר מאשר גמל להשקעה רגילה

כמובן שאני מתעניין רק בקופה כשרה - עדיפות לגלאט הון אך אינני סגור רק עליהם כי עדיין לי ביררתי את העניין דיו

אודה מאוד למי שמבין בזה שיעזור לי

beni.

משתמש פעיל
א: טווח של 8 שנים זב טווח יפה אבל לא מספיק ארוך לתיק מנייתי (סיכון להפסד באזור 5%)
הדעה הרווחת לכזה טווח זה 20-30% מניות (לא יועץ, לא ממליץ, אל תסמכו עלי)
ב: ווארן באפט אמר שהדבר החשוב להתמקח זה על הוצאות ניהול, משום שהדמי ניהול זה עכשיו- והרווח רק אולי בעתיד...
בהצלחה!

עסקנית

משתמש פעיל
הפקות ואירועים
ניתן גם יותר מ- 70,000 לשנה בפוליסת חיסכון
ניתן גם דרכי
אשמח לעזור בפרטי
0533133387

יוחנן 1

משתמש מקצוען
ניתן גם יותר מ- 70,000 לשנה בפוליסת חיסכון
ניתן גם דרכי
אשמח לעזור בפרטי
0533133387
אתם עובדים עם כל החברות?
אפשר לקבל דרככם דמי ניהול זולים יותר ממה שהחברות נותנות בקרנות השתלמות וקופות גמל להשקעה?

החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

לוח מודעות

למעלה