Bestimedia
לשעבר- צבעי פסטל :)
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
•
איזה סצנה מתוקה!!תודה רבה!!
זה היה בקשה בשבילי...
עזר לי מאוד!!!
איזה סצנה מתוקה!!תודה רבה!!
זה היה בקשה בשבילי...
עזר לי מאוד!!!
תעלי לנו PDF?תודה רבה!!
זה היה בקשה בשבילי...
עזר לי מאוד!!!
מקווה ששלחת לעיתון!תודה רבה!!
זה היה בקשה בשבילי...
עזר לי מאוד!!!
מה? גם מסיבה נשגבת כלשהי?ובלוני דיבור עם חיצים שמופנים אל מחוץ לקוביה
סיבה נשגבת מאודמה? גם מסיבה נשגבת כלשהי?
שנקראת אמא צדיקה וצנועה בישראל...
!!! ???ובלוני דיבור עם חיצים שמופנים אל מחוץ לקוביה
אני לא מבינה על מה הסער פתאום?****הערת ההנהלה - בתגובה זו ישנן עובדות המשקפות את דעתו האישית של כותב הדברים. לשם הדיון החשוב למדי, השארתי את התגובה. אך האחריות על נכונות התוכן היא על הכותב בלבד****
דבר ראשון - אכן קומיקס מהמם וברמה גבוהה! ירבו קומיקסים ברמה הזאת בישראל!
אבל,
האם אני חושב שמתאים לפרסם קומיקס כזה בעיתון אשר מיועד לילדים מגיל ארבע? פשוט לא.
לדוגמא, העמוד הראשון שפורסם פה באשכול, יאמרו רבים שקיים פה חוסר צניעות, רגליים מגולות ויחיפות, חולצות קצרות, האם מה שרואים בבית פנימה אפשר לצייר ולהו"ל? לדעתי לא.
אוסיף עוד נקודות שהפריעו לי - ש"ים" מסתובבת בבגדים לא צנועים (מעיל ארוך במעט להסתיר את זה שאין לה חצאית אלא מכנסיים - כי הלא היא עובדת ב"ארגון") היא הולכת עם נשק שלוף בידה, נפגשת עם ראש הארגון בחדר סגור...
דברים שלדעתי לא צריכים להעלות על מכבש הדפוס.
וכן בפרק של השבוע הנוכחי, האשה במצב, (לכתוב אחרת בפורום פומבי לפי דעת רבים במגזר -שפושמ"נ) וצריך לשקול שוב ושוב האם מתאים לצייר את זה במקום שילדים קטנים רואים את זה.
אני לא קיצוני בכלל, ובפרט לא בתחום האמנות, אני מאמין שכל אחד צריך להביע את עצמו בדרכו שלו, אבל לצייר כך במגזרנו ועוד שילדים קטנים גם קוראים את זה? דעתי היא שזה לא ראוי.
ושוב, הקומיקס הוא ברמה גבוהה מאד ומושקע, אך לדעתי אפשר להשתמש בחומר הנפלא ולצייר זאת כך שיהיה מקובל וראוי על רוב רובו של הציבור.
אני לגמרי במקרה פהחלק מהתגובות פה דנות בציור האישה בהריון בצורה מאד מדוקדקת,
אז אני רק שמה את הציור פה כדי שהדיון ייצמד לעובדות.
זה הציור המדובר.
אני חושב שבציור הזה יש עוד בעיה.. האשה מדברת!!חלק מהתגובות פה דנות בציור האישה בהריון בצורה מאד מדוקדקת,
אז אני רק שמה את הציור פה כדי שהדיון ייצמד לעובדות.
זה הציור המדובר.
מי אמר שזה עובר?...זה יותר עובר לכם בגרון?למה?
עוד אין צפי מקווה שבקרוב!מתי הספר יוצא לאור?
לא, מזמן נסגר....אפשר עדיין לשלוח ציורים לתחרות?
ומי הציור הזוכה?לא, מזמן נסגר....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: