הכל טוב !!
משתמש פעיל
ניסיתי עם טלפון כשר ולא הלךמי שניסה אני ישמח לדעת האם נשלח קישור או בהודעת SMS נפק"מ למי שאין אינטרנט בטלפון
ניסיתי עם טלפון כשר ולא הלךמי שניסה אני ישמח לדעת האם נשלח קישור או בהודעת SMS נפק"מ למי שאין אינטרנט בטלפון
השאלה לא היתה על כשר...ניסיתי עם טלפון כשר ולא הלך
מקבלים קוד ב SMSמי שניסה אני ישמח לדעת האם נשלח קישור או בהודעת SMS נפק"מ למי שאין אינטרנט בטלפון
"ההטבה" שובר - קופון לקבלת שלגון בטעמי קולה ולימון ממותג "נסטלה" ברשת YELLOW
היה נקודות ....אחרי שערכת אתה שואל?
הקופון אזל ?אפשר לממש בקניה אחת כמה קופונים בבוטיק הצעצועים.
הייתי שם לפני כמה ימים והמוכר לא ידע איך להשתמש עם הקופוןאפשר לממש בקניה אחת כמה קופונים בבוטיק הצעצועים.
הייתי שם לפני כמה ימים והמוכר לא ידע איך להשתמש עם הקופון
אז לא קניתי..
כדאי לברר לפני שבאים שהם כבר יודעים
היום הייתי בבוטיק הצעצועים ורכשתי בסכום כולל ואז הורדתי כמה קופוניםהקופון אזל ?
מה זאת אומרת אזל? לא הצלחת להשתמש?היום הייתי בבוטיק הצעצועים ורכשתי בסכום כולל ואז הורדתי כמה קופונים
אמרו לי שאזל
עניתי על 2 שאלותמה זאת אומרת אזל? לא הצלחת להשתמש?
תנסהלמישהו יש קופון לאתר של "אייס"??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: