מוזר, לי נכנס בקלותמנסה להתחבר לאתר להרשמה באזור אישי ולא נותן לי
מוזר, לי נכנס בקלותמנסה להתחבר לאתר להרשמה באזור אישי ולא נותן לי
משהו קיבל????MON PARIS
הבושם הינו בעל ניחוח פרחוני מודרני נועז
המאוזן על ידי מאסק לבן ופצ'ולי.
הבושם בהשראת עיר האהבה נותן לחוש את המסע החושני
הנלהב והבלתי נשכח של פריז.
סבלנות זה לא מגיע כל כך מהר, זה יכול לקחת אילו עוד שבוע/שבועייםמשהו קיבל????
אפשר להזמין משלוח ולשלם בכרטיסים של רמי לוי?פארם ותינוקות - רמי לוי אונליין
פארם ותינוקות, רמי לוי שופינג - מוצרים מובילים במחירים ללא תחרות באתר הקניות המוביל. כל המוצרים ממחלקת פארם ותינוקות במחירי רמי לוי והנחות מיוחדות למבחר מוצרים מוביליםwww.rami-levy.co.ilמגבונים בייבי ללא בישום 4*72 רמי לוי
ברקוד 7290017197432
14.90 ₪
4.50 ₪ליח'
אפשר להזמין עד 15 יחידות
משלוח 30 ש״ח
(אפשר כבר להזמין עוד דברים)
כן.אפשר להזמין משלוח ולשלם בכרטיסים של רמי לוי?
עדיין לא@נתוש1212
קיבלת?
את הבשמים?
אם כבר עושים הזמנה, אפשר הפניה לעוד מוצרים זולים ושווים שלהם?פארם ותינוקות - רמי לוי אונליין
פארם ותינוקות, רמי לוי שופינג - מוצרים מובילים במחירים ללא תחרות באתר הקניות המוביל. כל המוצרים ממחלקת פארם ותינוקות במחירי רמי לוי והנחות מיוחדות למבחר מוצרים מוביליםwww.rami-levy.co.ilמגבונים בייבי ללא בישום 4*72 רמי לוי
ברקוד 7290017197432
14.90 ₪
4.50 ₪ליח'
אפשר להזמין עד 15 יחידות
משלוח 30 ש״ח
(אפשר כבר להזמין עוד דברים)
צריך טלפון חכם?
מי שניסה אני ישמח לדעת האם נשלח קישור או בהודעת SMS נפק"מ למי שאין אינטרנט בטלפון
לא שלחו כלום לא למייל ולא בהודעהמי שניסה אני ישמח לדעת האם נשלח קישור או בהודעת SMS נפק"מ למי שאין אינטרנט בטלפון
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: