וויינער יואל
משתמש מקצוען
גם אני מצטרף לבקשהאולי תפתחו אשכול חדש בעניין הזה...
אני כל פעם חושב שהעלו קופון חדש ומגלה שזה שוב משהו על עיצוב התמונות
גם אני מצטרף לבקשהאולי תפתחו אשכול חדש בעניין הזה...
אני כל פעם חושב שהעלו קופון חדש ומגלה שזה שוב משהו על עיצוב התמונות
לא הזמנתי האמת...התכוונתי כשאת מקבלת את התמונות הביתה, זה יוצא כמו שעיצבת על כל הדף או רק על חלק ממנו?
מה זה בכלל תמונות פולאוריד?
יש שם משהו בהכשר נורמאלי?30 ש"ח מתנה+ משלוח חינם מוולט
בהרשמה להכניס קוד JTVSFKV
ומייד הרווחתם
המסעדות, הסופרים והחנויות שלנו| Wolt
וולט היא פלטפורמת משלוחים ממסעדות וחנויות. עם וולט אפשר להינות ממשלוח מהיר תוך 30 דק׳ מכל המקומות הכי שווים בסביבה שלך!wolt.com
ניסיתי כמה פעמים לענות ובסוף כשאני עושה שליחה מופיע לי הדבר הבא:אני רואה שאתם רדומים אין קופונים, אין מתנות!! וגם אין כמעט לייקים!
מה איתכם???
טוב, קבלו משהו להתעורר!!
רוצים לזכות בשובר על סך 500 ₪?
ענו על 5 שאלות בקטנה ואולי תזכו!
כנסו כאן:
05.09.2021 - skin care
Turn data collection into an experience with Typeform. Create beautiful online forms, surveys, quizzes, and so much more. Try it for FREE.unilever-survey.typeform.com
יש שם משהו בהכשר נורמאלי
לי זה גם עשה ככה כמה פעמים אבל בסוף זה נשלח ליניסיתי כמה פעמים לענות ובסוף כשאני עושה שליחה מופיע לי הדבר הבא:
צפה בקובץ המצורף 1024748צפה בקובץ המצורף 1024748
הקוד מוביל לשגיאה:בוודאי
קצפת פיצות וכו וכדו
ועכשיו 40 ש"ח מתנה ב2 פעימות
ללא משלוח חינם
בהזנת קוד קופון JTVSFKV
המסעדות, הסופרים והחנויות שלנו| Wolt
וולט היא פלטפורמת משלוחים ממסעדות וחנויות. עם וולט אפשר להינות ממשלוח מהיר תוך 30 דק׳ מכל המקומות הכי שווים בסביבה שלך!wolt.com
אין מייל והקוד מצורף כאן שוב מעלה הציטוט, מידיעה הוא תקין....יש בעיה עם הקוד, אפשר לכתוב לנו ל- <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
באפליקציה של בנק הפועלים
תו קנייה ביינות ביתן בשווי 400 ש"ח
300 + 25 נק'
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: