אכן...מאמא גורו הקופונים בקניה מעל 400, לא נראה שזה קופון..
זה נותן לי לעשות רק עם המסגרות של סימילאק
הגיוני?
עדיין לא ניסתי אבל יתכן שזה כך כיון שזה מבצע ביתוף סימילאקאני גם מנסה למצוא דרך להסיר את המסגרת.
אם מישהו יודע - אשמח לדעת!
ללחוץ על המסגרת ולעשות בשורת המשימות גזור.אני גם מנסה למצוא דרך להסיר את המסגרת.
אם מישהו יודע - אשמח לדעת!
ניסת את זה?ללחוץ על המסגרת ולעשות בשורת המשימות גזור.
יש לך אותה כעת?לי היה את הקובץ של האפליקציה ואז הרצתי אותו על תוכנה שברח לי השם שלה אבל היא מדמה מערכת הפעלה של android
יהיו כאן הרבה כאלו שידעו את השם שלה
גאון!זו הדרך שלי......
צפה בקובץ המצורף 1007548
לא עובד ליזו הדרך שלי......
צפה בקובץ המצורף 1007548
אולי כי בחרת מסגרת אחרת.......לא עובד לי
בדיוק!אולי כי בחרת מסגרת אחרת.......
יאוווזו הדרך שלי......
צפה בקובץ המצורף 1007548
זו הדרך שלי......
צפה בקובץ המצורף 1007548
אולי תפתחו אשכול חדש בעניין הזה...@tamar:) כשאת עושה בצורה שהראית, את מקבלת את התמונות כשהן מודפסות על כל הדף? כי אני ידעתי שאפשר להכניס את התמונות רק למסגרת שכתוב "התמונה שלך" ואי אפשר מחוץ לזה, אבל לפי איך שאת מראה זה כן אפשרי...
אני מוחקת הכל וגוררת לשום מקום על הדף שיהיה הכי למעלה@tamar:) כשאת עושה בצורה שהראית, את מקבלת את התמונות כשהן מודפסות על כל הדף? כי אני ידעתי שאפשר להכניס את התמונות רק למסגרת שכתוב "התמונה שלך" ואי אפשר מחוץ לזה, אבל לפי איך שאת מראה זה כן אפשרי...
אני מוחקת הכל וגוררת לשום מקום על הדף שיהיה הכי למעלה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: