רגע..אולי לא הבנתי נכון...אתן מתכוונות לכל מיני חומרים כימיים שמזריקים לעור?רק במכוני יופי בת''א עם שם טוב רופאים ומנתחי עור מקצועיים תמצאי
כמובן שטיפול כזה יכול להגיע ל10.000 ש''ח גם.......
רגע..אולי לא הבנתי נכון...אתן מתכוונות לכל מיני חומרים כימיים שמזריקים לעור?רק במכוני יופי בת''א עם שם טוב רופאים ומנתחי עור מקצועיים תמצאי
ת'אמת אין לי מושג מה הם עושיםרגע..אולי לא הבנתי נכון...אתן מתכוונות לכל מיני חומרים כימיים שמזריקים לעור?
אז יש לי טיפונת מושג, ממש טיפונת לא עד הסוף, אשמח לתיקון אם זה אחרת.. רובם של הטיפולים עליהם את מדברת הם כוללים שימוש בהזרקות המכילות חומרים שינסו להחזיר את המראה כמה שנים אחורה ואת הבריאות יהרסו כמה שנים קדימהת'אמת אין לי מושג מה הם עושים
לא לא אל תתפתי ובחיים אל תשלמי כזה סכום לפני שאת מבררת טוב טוב על טיב ותוצאות המוצרים וגם מנסה דוגמיות,אתמול איזה קוסמטיקאית ניסתה לשווק לי ערכה של "אקנה" ב1500 ש"ח.
הגיוני?
מה אני אשמה שהתחצ'קנתי קצת לאחרונה?
אני בטוחה שאפשר לצאת יותר בזול, רק תגידו מה כמה ואיך
אין המלצות אין מקומות טובים?ואת הבריאות יהרסו כמה שנים קדימה
המלצתי דווקא על עלמה בבני ברק טיפול פנים עמוק, טוב איכותי ולא הורס את הבריאות....אין המלצות אין מקומות טובים
איפה הם יושבים?המלצתי דווקא על עלמה בבני ברק טיפול פנים עמוק, טוב איכותי ולא הורס את הבריאות....
ר' עקיבא 20איפה הם יושבים?
יש לך פרטים שלהם?
זה מכון של כמה מטפלות או אחת?
מה הטלפון והיכן היא?ממליצה ממש על מוצרים של מיכל סבון טבעי, הגעתי אליה מהמלצה פה בפרוג... וכל החברות שלי אחרי שגמרו לרוקן את הכיס אצל הקוסמטיקאיות שואלות אותי איך העור שלי נראה כל כך טוב.
והמחירים שם גרושים!!
ממליצה ממש!!
תכתבי בגוגל, זה חנות של מוצרים איפשהו בצפון..מה הטלפון והיכן היא?
תגידי, את ממליצה עליהם באופן אישי? היית ונהנית לעומת אחרות וכו'?ר' עקיבא 20
03- 5082820
כמה סוגים של מטפלות, זה מכון שיש בו טיפולי פנים, לייזר, לק ג'ל מניקור פדיקור וכו'.
תכלס זו התגובה שהכי משכנעת שהיא נכונהלדעתי ...סליחה שאני אומרת אבל לא תמצאי כזאת חרדית
רק במכוני יופי בת''א עם שם טוב רופאים ומנתחי עור מקצועיים תמצאי
אבל שווה
אשמח לשמוע עליה עוד !מינה מפנינת חמד בשמגר
הכי טובה שיש
מנסיון אישי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: