בכמה אוטובוסים מדובר שם? אין מצב שיותר מ-5.האטובוסים שם מזמן חורגים מגבולות התחנה , ימינה ושמאלה לכל כיוון - ולא במטרים בודדים ...
שוב, זה ממש לא המצב.. מוזמנים לבדוק....
אכןף כלל האוטובוסים בבני ברק סובלים מעומס מסוכן, ההבדל הוא שבכלל האוטובוסים נוסעים נוסעים בעלי סיכון יתר (מבוגרים נשים במצבים מסוימים ותינוקים)
אכן, אבל בכל מוסד לימודים, השתלמידים הולכים חלקם ימינה חלקם שמאלה ולכל כיוון, העומס הנל כשהמון תלמידים יוצאים בבת אחת , מקודה אחת (הת"ת) למקום אחד - חניית האוטובוסים - הוא מכביד הרבה יותר...
סמינר וולף לדוגמא לומדות הרבה יותר תלמידות אבל עדיין אפשר לעבור בקלות ברחוב המקביל .. גם אם הוא טיפה פחות עמוס.. יתכן שזה נובע מעוד כמה דברים שלא כאן הקום לפרטם...
כאמור לעיל, נחמד מאד להציג כל דבר , כשהציבור המתלונן הוא הציבור היחיד או כמעט היחיד , הנהנה ממתנה שהיא בעצם פירצה בחוק.. מדהים איך ציבור מסוים נהנה מכלל השרותים יותר המשאר והרבה יותר מחלקו באכלוסיה ועדיין בוכה "אכלו לי שתו לי" כמו כאן:
אכן, בהחלט בעיה ייחודית שקוראת אך ורק לציבור מסכן ואומלל שתמיד לוקחים לו הכל...
ושוב אני חוזרת לשאלה- את מדברת על עומס יתר בכלל התח"צ, אז עדיף להעמיס על העומס הקיים גם תלמידים שגרים במרחקים גדולים? העיקר שהמדרכה תהיה פנויה ב-2 דקות שהאנשים הולכים בבן זכאי? (הרי כשהאוטובוסים רק חונים ועדיין אין תלמידים המדרכה פנויה...)
ואני מתגוררת באזור שליד סמינר מאיר-אלקיים-בי"ס נווה מאיר. בשעה 1:30 אין מצב לעבור שם!!! וא"א לקפוץ למדרכה ממול כי זה רחוב אהרונוביץ ולא איזה רחוב צדדי קטן. לא מדברת על הקושי של גברים לעבור שם בזמן הזה עם קבוצות התלמידות...
איך אמרת, לפעמים צריך להגדיל ראש. בחיי לא חלמתי להתלונן על התלמידות העומדות שם להנאתן...