קובץ שעבר הגהה אך לא נשמר,

• פותח הנושא cimi
  • פורסם בתאריך

cimi

משתמש רשום
אשמח אם תוכלו לעזור לי,
הקובץ הגיע במייל, נפתח, ועבר שינויים והשמירה לא נעשת על אחד מכונני המחשב אלא על המייל,
איך אוכל לראות את הקובץ כולל השינויים???

מאן דאמר

משתמש מקצוען
תנסה דבר כזה
פתח קובץ אחר שקבלת במייל, ותעשה אצלו 'שמור בשם', אמור להפתח לך המיקום ששם נמצאים הקבצים של המייל. תבדוק אם הקובץ ההוא נמצא שם.

cimi

משתמש רשום
הוא מעביר אותי למסמכים שלי, והקובץ לא שם,

מאן דאמר

משתמש מקצוען
לא טוב.
איפה נמצא הקובץ שפתחת עכשיו? כנראה פתחת מהמחשב שלך באיזה מקום.
אתה צריך לגשת לאאוטלוק ולפתוח מתוך אחת ההודעות שם קובץ מצורף.

cimi

משתמש רשום
אני מפרטת, הקובץ הגיע מגימל, נפתח נעשו בו שינויים, ובשלב סגירת התוכנה נפתחה תיבת שיחה המבקשת לשמור את השינויי בקובץ המורד ואני אישרתי את התיבה. כעת אין לקובץ זכר במסמכים שלי, ואנני יודעת איך קבצי הקוקיס הנשמרים ב-c יהיו יעילים.

א.ישראל

משתמש פעיל
עריכה תורנית
מאן דאמר צודק.
צריך להכנס לגימייל לפתוח קובץ שנמצא שם ולעשות שמירה בשם, אז נפתחת תיבה עם התיקיה ששם הם נשמרים, ומופיעים בתצוגה כל הקבצים מהסוג הזה שנמצאים בתיקיה.
בשלב זה ללא ללחוץ על שמור, אלא לעמוד עם לחצן ימני על הקובץ שקיים שם ולעשות העתק, ולהדביק אותו איפה שרוצים

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  57  פעמים

לוח מודעות

למעלה