לא דובים ולא יער,בדיקת המטרה
רטיבות מהגשם זה מה שהיה
לא דובים ולא יער,בדיקת המטרה
ברורלא דובים ולא יער,
רטיבות מהגשם זה מה שהיה
עם צלהר?מה קורה אתו עם הקבלן?
יש לחשושים שמצבו אינו מן המשופרות
יש למשהו מושג, האם יש אמת בדבר
הפרויקטים נעצרו, יש סיבה לדאגה????
איזה פרוייקטים נעצרו?מה קורה אתו עם הקבלן?
הודעה כזאת שהיא על סמך לחשושים, עלולה לגרום לנזק ופאניקה למרות שיתכן אין בזה ממש.מה קורה אתו עם הקבלן?
אני עכשיו מתעניין על דירה בפרוייקט שהוא באמצע לעשות תמ"א ואני מחפש מידע על פרוייקטים שהוא בנה ואיך הוא השאיר את זה תוכל לכתוב פה יותר מידע עליו ספציפיהוא לא סיים אפילו פרוייקט אחד איך זה יכול להיות הוא
תוכל לפרט איפה בנה ולא סייםהוא לא סיים אפילו פרוייקט אחד איך זה יכול להיות הוא
הוא בנה ברובע יא לפני כמה שנים הבנתי שהדיירים מרוצים ועומד לסיים ברובע ו בדב גור ויש לו עוד פרויקט בפלמח בעבודות גמר.אני עכשיו מתעניין על דירה בפרוייקט שהוא באמצע לעשות תמ"א ואני מחפש מידע על פרוייקטים שהוא בנה ואיך הוא השאיר את זה תוכל לכתוב פה יותר מידע עליו ספציפי
איפה ברובע יא?הוא בנה ברובע יא לפני כמה שנים הבנתי שהדיירים מרוצים ועומד לסיים ברובע ו בדב גור ויש לו עוד פרויקט בפלמח בעבודות גמר.
זה האתר של החברה https://www.avneisapir.com/
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: