ריקי וסרמן
משתמש רשום
אני לפני בניה ושיפוץ
אשמח לחוו"ד על קבלן ערבי מומלץ . תודה
אשמח לחוו"ד על קבלן ערבי מומלץ . תודה
לא נשמע טוב "עובד צמוד"יש בבני ברק קבלן ערבי בשם אחמד, עובד צמוד עם מפקחת הבניה מילכה בינדר, יותר ישר, יותר מקצועי ומדוייק מכל קבלן אחר בבני ברק באחריות.
סיימתי איתו שיפוץ מקיף בחודשים האחרונים, פשוט מושלם.
יש לו את אנשי המקצוע הכי טובים בעיר, משתמש בחומרים הכי טובים.
תלכו לראות דירות שהוא עשה לא יהיה לכם ספק. אני התלבטתי על כמה קבלנים, ראיתי דירה שאחמד בדיוק סיים לשפץ וההתלבטות הסתיימה באותו רגע.
אין שום סיכון בטחוני (הפיגוע בבני ברק התרחש בעיצומם של ימי השיפוץ אצלי, התחננתי אליהם שימשיכו כרגיל).
הטלפון שלו 0522818880
לא מומלץ!!
ממש ממש לא!!!תעזבו כבר את הערבים ראינו שזה עלה ני ברק ובאלעד די מתי תתלמדו שלא עוסקים עם ערבים
ביקשתי מקבלן ערבי הצעת מחיר עבור שלד, ביקש פחות מחצי מחיר מחיר מקבלן יהודי זול.ישנם קבלני יהודים שעובדים עם שלד ערבי וזה יוצא מאוד זול
כמו קבלן ערבי כדאי לברר
מניסיון!!! שלי ושל רבים מחבריי ושכניי.מניסיון!!
אל תקחו קבלן ערבי!!
שמעתי אין סוף סיפורים על קבלנים ערבים!!!
אנחנו הבאנו קבלן יהודי אמין מאוד ורק העובדים ערבים...
אבל גם איתם היה צריך לבדוק שהוא לא עושה את הריצוף עקום ועוד...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: