דרוש מידע קבלן ערבי מומלץ בבני ברק

אלי888

משתמש צעיר
אגב הרצפים הערבים שעשו לי את הריצוף עשו עבודה מדהימה. 110 מ"ר בלי שמץ פספוס בליטה או שקיעה. הכל ישר חלק יפהפה.
אתה יודע/זוכר איך קראו לרצף? כי אני סיימתי איתו בניה לא מזמן ובוא נגיד ככה לרצף יש מה לשפר. אולי ביחס לקבלנים אחרים זה נחשב בסדר אבל אנחנו ציפינו להרבה יותר ובקטע הזה קצת התאכזבנו

רחשי הלב

משתמש מקצוען
אתה יודע/זוכר איך קראו לרצף? כי אני סיימתי איתו בניה לא מזמן ובוא נגיד ככה לרצף יש מה לשפר. אולי ביחס לקבלנים אחרים זה נחשב בסדר אבל אנחנו ציפינו להרבה יותר ובקטע הזה קצת התאכזבנו
לא זוכר מה היה שמו, אבל הדבר הראשון שמתפעלים ממנו בדירה שלנו זה איכות העבודה בריצוף. עבודה מושלמת.

אסתי3311

משתמש סופר מקצוען
אני בניתי עם יהודי שלקח לי מחיר ממש זול.
כמעט או כמו הערבי והייתי מרוצה פלוס פלוס.
פרטים באישי לכל המעונין.

Y578

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
לא עברתי על כל הדו"ש, אבל ברור שלא מומלץ בכלל לקחת קבלן ערבי!!!
ממליצה מאד על קבלן מקצועי מאנ"ש, אמין ומסור, גם שמעתי עליו המון המלצות טובות, מאיר- 0527128228
בהצלחה!!

Red Rose

משתמש רשום
אנחנו לקחנו קבלן יהודי (לא זול במיוחד) לשיפוץ פנים + מפקח, בערב יו"כ המפקח סיפר לנו בדרך אגב שאפשר להוריד לקבלן 5000 ש"ח - כיון שעשה צנרת מים ללא השחלה - וזה אחרי שכבר סיימו לרצף... - בל"נ זו הפעם האחרונה שניקח קבלן יהודי, והמפקח בכלל - אין לי מושג על מה פיקח - כשלא דאג לדבר הבסיסי ביותר, רק לקח משכורת + אחוזים מבעלי מקצוע שתיווך לנו, וברוב טובו טרח להודיע לנו על הפשלה אחרי שכבר א"א לתקן

נערך לאחרונה ב:

פלפל חריף

משתמש צעיר
תזהרו ממוחמד, נפלתי איתו בגדול
לאחמד יש שם טוב של אחד שעושה עבודה טובה עם גימורים יפים אבל רק עם מילכה
גם אני נפלתי בגדול עם מוחמד ומילכה בינדר היתה המפקחת , עד שברח לקראת סוף הבניה , הוא זבבבבבללללל תרחמו על עצמכם לא להתקרב למוחמד
אחמד הרבה יותר טוב 2 אחיות שלי לקחו אותו עם מילכה ,גימור מושלם עבודה נקיה מתחשב בשכנים

נערך לאחרונה ב:

עדן

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
עימוד ספרים
גם אני נפלתי בגדול עם מוחמד ומילכה בינדר היתה המפקחת , עד שברח לקראת סוף הבניה , הוא זבבבבבללללל תרחמו על עצמכם לא להתקרב למוחמד
אחמד הרבה יותר טוב 2 אחיות שלי לקחו אותו עם מילכה ,גימור מושלם עבודה נקיה מתחשב בשכנים
אותו סיפור אצלי בדיוק, ברח לקראת הסוף ועשה עבודה גרועה.

אלי888

משתמש צעיר
אנחנו לקחנו קבלן יהודי (לא זול במיוחד) לשיפוץ פנים + מפקח, בערב יו"כ המפקח סיפר לנו בדרך אגב שאפשר להוריד לקבלן 5000 ש"ח - כיון שעשה צנרת מים ללא השחלה - וזה אחרי שכבר סיימו לרצף... - בל"נ זו הפעם האחרונה שניקח קבלן יהודי, והמפקח בכלל - אין לי מושג על מה פיקח - כשלא דאג לדבר הבסיסי ביותר, רק לקח משכורת + אחוזים מבעלי מקצוע שתיווך לנו, וברוב טובו טרח להודיע לנו על הפשלה אחרי שכבר א"א לתקן
למפקח בניה יש אחריות יתכן ובמקרים מסויימים הוא יכול להיות חייב בגין נזקים שהקבלן עשה למזמין, כדאי לבדוק זאת

Red Rose

משתמש רשום
למפקח בניה יש אחריות יתכן ובמקרים מסויימים הוא יכול להיות חייב בגין נזקים שהקבלן עשה למזמין, כדאי לבדוק זאת
לצערי הרב במקרה הזה נפלנו בין הכסאות ממש, המפקח אומר שהקבלן אשם, והקבלן אומר שהאחריות היא על המפקח. תכלס אף אחד לא לקח עליו את האחריות, ובקושי הקבלן הסכים להוריד 5000 ש"ח - שזה ממש לא מפצה על הנזק...

Efrat א

משתמש מקצוען
בלתק
לנו היה קבלן בשם פואד.
העבודה ערבית, אי אפשר להתכחש... בעיקר הפריע החיבור של הקיר לרצפה שלא היה יפה למטה,
אבל חוץ מזה הוא אדיב, הוסיף לנו דברים שלא היה חיב, לדוגמא אחרי השיפוץ רצינו להוסיף חלון-
והוא עשה לנו בחינם...כל דבר שביקשנו קיבלנו, מומלץ בחום. הוא עובד הרבה בפ"כ קרית הרצוג.
מחיר רגיל לקבלן ערבי.
אם מישהו מעונין אוכל להשאיר פל'.

אלי888

משתמש צעיר
לצערי הרב במקרה הזה נפלנו בין הכסאות ממש, המפקח אומר שהקבלן אשם, והקבלן אומר שהאחריות היא על המפקח. תכלס אף אחד לא לקח עליו את האחריות, ובקושי הקבלן הסכים להוריד 5000 ש"ח - שזה ממש לא מפצה על הנזק...
היא הנותנת, לכן לדעתי כדאי לכם לבדוק מבחינה דינית/משפטית מה מידת האחריות של המפקח או הקבלן במקרה זה. זה שהמפקח מאשים את הקבלן ולהיפך זה לא אומר שהם פטורים מאחריות

יהושע 35

משתמש חדש
אנחנו סיימנו לאחרונה שיפוץ גדול עם קבלן ערבי. רבע מחיר על אותה תוכנית אדריכלית מקבלן יהודי לא יקר. רבע!! היינו מרוצים מאד מאד . תיקתק עבודה הביא בעלי מקצוע מעולים היה סבלן בקיצור בה היה מוצלח ביותר ויצאנו בזול. לא בקש שקל על תוספות ושינויים והיו לא מעט.
שבוע טוב,
אני גם עומד כרגע לפני שיפוץ גדול ויקר
אשמח לקבל פרטים וטלפון על הקבלן הזה
תודה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה