יעקב רייניץ היקר!לא מכיר את הקבוצה הזו ספציפית, אבל הדבר הכי מרכזי שצריך לבדוק בקבוצה: מי זו חברת הניהול, ומי יהיה העו"ד שייצג את הרוכשים.
צריך גם לקחת בחשבון שעלות המימון בקבוצה יקרה יותר (עמלת פתיחת תיק + ריבית של כ 10% בממוצע).
התשלום הוא לפי התקדמות הבנייה, ולא כמו בעיסקאות 20:80 שלא משלמים בתקופת הבנייה (אלא משלמים מראש....).
את עלות הקרקע (בדרך כלל 40% משווי הדירה), או רובו, צריך להביא מהון עצמי.
הרוכשים יצטרכו לשלם מס רכישה כמו דירה ולא קרקע, תלוי באופי הרכישה וארגון הקבוצה.
טוב אז הוא התבלבל התשלום הוא מס רכישה על הקרקע 6 אחוז זה גרושים סביבות 6000 שחלא מכיר את הקבוצה הזו ספציפית, אבל הדבר הכי מרכזי שצריך לבדוק בקבוצה: מי זו חברת הניהול, ומי יהיה העו"ד שייצג את הרוכשים.
צריך גם לקחת בחשבון שעלות המימון בקבוצה יקרה יותר (עמלת פתיחת תיק + ריבית של כ 10% בממוצע).
התשלום הוא לפי התקדמות הבנייה, ולא כמו בעיסקאות 20:80 שלא משלמים בתקופת הבנייה (אלא משלמים מראש....).
את עלות הקרקע (בדרך כלל 40% משווי הדירה), או רובו, צריך להביא מהון עצמי.
הרוכשים יצטרכו לשלם מס רכישה כמו דירה ולא קרקע, תלוי באופי הרכישה וארגון הקבוצה.
תודה על ההערות החשובות והמועילות,
כל מי שבירר ויש לו מידע ספציפי לגבי קבוצה זו - יבורך.
את נושא מס הרכישה תבדוק שוב.טוב אז הוא התבלבל התשלום הוא מס רכישה על הקרקע 6 אחוז זה גרושים סביבות 6000 שח
לגבי הקבוצה לא מכיר אני יודע שהיה אחד שם טוב שהיה בקריית מלך ועזב באמצע אני שמעתי שהוא אמין מאוד אם זה קשור לארליך שלקח את קריית מלך בסוף פחות ממליץ להתקרב או לגעת פריימן אם זה הוא שהיה בבית בפראק וכן בעוד מקומות ישר כמו סרגל אם זה פריימן שהיה בבית בפראק ושם טוב מרמות לדעתיזה שווה הם ניסו לאחרונה כמה מכרזים כולל ארמון הנציב ולא זכו בכל אופן זו דעתי רק לברר לפני מי זה פריימן ומי השני
ככה זו כל קבוצה אי אפשר להבטיח כלום, המון משתנים גם אם המנהלים הם משה ואהרון, וכנראה שהם לא.האם זו קבוצת רכישה כמו הקבוצות שאנשים מתחרטים שנכנסו לשם בגלל עלויות שלא נגמרות ומשיכת זמן של שנים,
או שמדובר במשהו מסודר עם יזם/קבלן?
אני שילמתי לפני כעשר שנים 5 אחוז לפי קרקע.הרוכשים יצטרכו לשלם מס רכישה כמו דירה ולא קרקע, תלוי באופי הרכישה וארגון הקבוצה.
נכון, מה זה פונה לירושלים? מזכיר את הנוסח של ק__ ב__ הישי___ 'מזגן לחדר שינה', או 'מזגן לסלון'.אבל כל הניסוח של המודעה מרגיש כאילו יש פה רמאות שפונה לציבור החרדי
נכון נכון נכון. מניסיון מר כפול 3 במשפחה.בגדול טרם קמה קבוצה שראו את הדירות לפני 8 שנים +++
את נושא מס הרכישה תבדוק שוב.
אני מדבר מידיעה ברורה.
רשות המסים שינתה גישה, והיא בודקת כיום כל קבוצה בנפרד.
בחלק מהקבוצות, אחרי שכולם כבר שילמו על הקרקע, החליטו ברשות המיסים שהיה גוף שאיגד את כולם לפני המכרז - וחייב אותם במס רכישה של 8% לפי שמאות של דירה גמורה.
לכן צריך לקחת בחשבון שיתכן ויצטרכו לשלם מס רכישה על דירה ולא על קרקע.
טוב אז הוא התבלבל התשלום הוא מס רכישה על הקרקע 6 אחוז זה גרושים סביבות 6000 שח
לגבי הקבוצה לא מכיר אני יודע שהיה אחד שם טוב שהיה בקריית מלך ועזב באמצע אני שמעתי שהוא אמין מאוד אם זה קשור לארליך שלקח את קריית מלך בסוף פחות ממליץ להתקרב או לגעת פריימן אם זה הוא שהיה בבית בפראק וכן בעוד מקומות ישר כמו סרגל אם זה פריימן שהיה בבית בפראק ושם טוב מרמות לדעתיזה שווה הם ניסו לאחרונה כמה מכרזים כולל ארמון הנציב ולא זכו בכל אופן זו דעתי רק לברר לפני מי זה פריימן ומי השני
אכן כך.את נושא מס הרכישה תבדוק שוב.
אני מדבר מידיעה ברורה.
רשות המסים שינתה גישה, והיא בודקת כיום כל קבוצה בנפרד.
בחלק מהקבוצות, אחרי שכולם כבר שילמו על הקרקע, החליטו ברשות המיסים שהיה גוף שאיגד את כולם לפני המכרז - וחייב אותם במס רכישה של 8% לפי שמאות של דירה גמורה.
לכן צריך לקחת בחשבון שיתכן ויצטרכו לשלם מס רכישה על דירה ולא על קרקע.
איזה תביעות יש נגד פריימן ושם טוב עוד פעם אני מדגיש פריימן שהיה בבית בפראק וכן מי שהיה בתחילת קרית מלך ועכשיו סיימו גם בגבעת זאב בוילות ולאחרונה הוא ניגש לכמה מכרזים שלא זכו בהם בגלל ההצעה הנמוכהמדהים שהאנשים הכי שלילים בתחום שמוגשים כנגדם תביעות קשות מומלצים מבחינתך
ואנשים שהובילו קבוצות ביושרה שאין כדוגמתה לא 'מומלץ'
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: