אני חושבת שכןיש עוד אפשרות להצטרף?
טוב הם אישרו להתחיל עם 13..
אז מי שרוצה (לא מי שמתלבט!)
נא למלא את הטופס שבעמוד הראשון
כןיש עוד אפשרות להצטרף?
@pinatiמילאתי אתמול את טופס ההזמנה
מתי אמורים להתקשר? ממש חשוב לי לקבל את זה עד החגים!
יש מצב?
בעיקרון ישנם 3 דרגות קושי. באיזה בחרתם?לכל המזמינים והמתלבטים, לא ממליץ להזמין בלי להרגיש את המזרון קודם, אנחנו קיבלנו את המזרונים והם היו לנו קשים נורא ולא נוחים, ושרצינו להחזיר, אף שהם עדיין סגורים עם הניילון עושים לנו בעיות, ומשכנעים אותנו לקחת דגמים אחרים במחיר הרבה יותר מפולפל.
קודם תבדקו שסמל החברה בחלק העליוןלכל המזמינים והמתלבטים, לא ממליץ להזמין בלי להרגיש את המזרון קודם, אנחנו קיבלנו את המזרונים והם היו לנו קשים נורא ולא נוחים, ושרצינו להחזיר, אף שהם עדיין סגורים עם הניילון עושים לנו בעיות, ומשכנעים אותנו לקחת דגמים אחרים במחיר הרבה יותר מפולפל.
אז אני הלכתי לחנות המפעל לפני שהזמנתי ובאמת הסבירו לי שזה נקרא מזרון קשה ולכן המליצו לי לקחת אותו כויסקו וזה מה שעשיתי.לכל המזמינים והמתלבטים, לא ממליץ להזמין בלי להרגיש את המזרון קודם, אנחנו קיבלנו את המזרונים והם היו לנו קשים נורא ולא נוחים, ושרצינו להחזיר, אף שהם עדיין סגורים עם הניילון עושים לנו בעיות, ומשכנעים אותנו לקחת דגמים אחרים במחיר הרבה יותר מפולפל.
אנחנו גם רכשנו בקבוצה הקודמת לפני כמה שנים, וזה היה הפיתרון...לכל המזמינים והמתלבטים, לא ממליץ להזמין בלי להרגיש את המזרון קודם, אנחנו קיבלנו את המזרונים והם היו לנו קשים נורא ולא נוחים, ושרצינו להחזיר, אף שהם עדיין סגורים עם הניילון עושים לנו בעיות, ומשכנעים אותנו לקחת דגמים אחרים במחיר הרבה יותר מפולפל.
קודם תבדקו שסמל החברה בחלק העליון
אין להם כרגע ימים לעבוד על ההזמנות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: