לא רואה סיבה שאכנס לקבוצה כזאתנראה לי שאם יהיה קבוצה סגורה כל אלו שהיו נגד בסוף יצטרפו ושמה יכתבו נגד......
לא נראה שיהיה שם מידע מועיל שלא יהיה בחוץ
לא רואה סיבה שאכנס לקבוצה כזאתנראה לי שאם יהיה קבוצה סגורה כל אלו שהיו נגד בסוף יצטרפו ושמה יכתבו נגד......
אם כבר אשכול חדשלכל המעוניין, אשכול חדש וממוקד לראש השנה תשפ"ה הבעל"ט:
חו"ל - נסיעות לאומן ראש השנה תשפ"ה.
ראש השנה מתקרב, וכמו בשנים האחרונות כל שנה עם הקשיים המיוחדים שלה, כשהשנה לכאורה הכותרת היא המלחמה בישראל ומיעוט הטיסות בגלל זה, בצירוף לישן ולמוכר - המלחמה באוקראינה והנסיעות הארוכות. עקב הביקוש לאשכול חדש, והעובדה שהאשכול הישן חגג לפני כשבועיים יום הולדת של שנה ויש בו הרבה מידע חשוב אבל לא...www.prog.co.il
כמשיב הראשון לסקר:אם כבר אשכול חדש
אולי זה זמן לעשות סקר מה מעניין את הקוראים
האם רוצים עדכון על כל מה שזז עם אשכול אינסופי או שרק מידע מתומצת?
האם יש נושאים שאפשר להוסיף להוריד לפצל?
אולי אפשר אשכול נפרד לתח"צ ונסיעות באוקראינה שמעניין לא רק את ברסלב
עדיף משהו ממוקד במזרח אירופהתח"צ - תחבורה ציבורית ורכבות באירופה
עקב ריבוי האשכולות בנושא ובעיקר ריבוי המידע שמנוקז לאשכולות אחרים נפתח אשכול למידע על תחבורה ציבורית ורכבות בכל אירופה. גם מידע כללי, חדשות ועדכונים בנושא, שאלות ובירורים, וכו'. הדבר נוגע גם לנופשים באירופה או לאלה שנצרכים לנסוע לשם וגם לחסידי ברסלב שנוסעים לאומן ונאלצים לנסוע בדרכים הארוכות...www.prog.co.il
אם רק זה מה שיכתבו זה מה שיקרה.עדיף משהו ממוקד במזרח אירופה
פולין הונגריה אוקראינה רומניה ליטא
אני יגיד את האמת אני קצת השתכנעתי שזה כרגע פחות נצרך מה גם שהרבה נהנים מהפורום שהוא פתוח לכולם!!היות ויש כבר כמעט 25 לפתוח קבוצה חדשה
אני רוצה להקפיץ האשכול שיצטרפו עוד
ולפנות לפותח האשכול לעסוק בזה לפתיחת קבוצה (חוץ אם השתכנע מהדעות המנוגדות פה)
חשבתי שלי בתור ברסלבער זה יהיה נוח שכל המידע יהיה מרוכז במקום אחד
ואין לי עניין שהוא יהיה פרום סגור אלא יותר מרוכז
ובמקום לחפש מידע על טיסה בפורום תחבורה ומידע על ההילולה במידע חיוני
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: