תפתח אשכול ברסלבזה לא העניין!
כנרא שלא הייתי ברור!
העניין שהכל יהיה מרוכז במקום אחד!!
שם זה לחדשות לא לדיוניםתפתח אשכול ברסלב
החצרות
חדשות ואירועים של חצרות חסידיות • אדמו"רים וראשי ישיבות • בתי כנסת • ישיבות • קהילות חרדיות • וכל מה שחדש במגזר. מנהל הפורום: טראמפ 2024www.prog.co.il
חוץ מזה תקפידו על מקדם ותגיות יקל על כולם בחיפוש
מה קשר גם וגםבמחילה חברים, אבל מי שרוצה להיות בקבוצה סגורה ופנימית ולא לפרסם את ברסלב בחוצות דווקא, הוא לא ברסלבר.
14 זה באמת די קרוב ל25באשכול הזה היה לנו כבר 25 משתמשים אז קדימה
אני לגמרי מודע לזה שיש אנשים שלא מעניין אותם אשכול על הנסיעה לאומן
כמו"כ אני מודע לזה שיש אנשים שמשעמם אותם עד מוות אשכול על דוקומנטציית API של אוריגמי
או אשכול על המתכון המושלם של צו'לנט לליל שישי
ועוד ועוד
פורום פרוג ב"ה מחולק היטב לקטגורית ותתי קטגוריות שונות
כל אחד נכנס למה שרלוונטי אליו ולמה שמעניין אותו
הצאנזער באמת לא ייכנס לאשכול של ראש השנה, אבל הרבה אנשים אחרים יוכלו לשאוב המון מידע משם
אגב, באשכולות של אומן יש הרבה מידע שרלוונטי גם למי שלא ברסלבר ורוצה למשל לפקוד קברי צדיקים באוקראינה
את העדכונים שלך תמשיך לעדכן שםזה הקבוצה של חסידי ברסלב...
מישהו יכול להסביר לי מה חסר?תעופה - נסיעה לאומן לר"ה תשפ"ד
בעוד שמשרדי הנסיעות בארץ נבוכים עקב סגירת השערים המסתמנת ממולדובה, הרי שבארה"ב מתנהלת בימים אלו הרשמה בחברת הנסיעות 'פלעין איט רייט' ובני א"י שיזדרזו יוכלו לתפוס עליה טרמפ. לפי התכנית יצאו טיסות פרטיות מניו ארק לז'שוב, משם יסיעו את הציבור לליז'ענסק, לארוחה והתרעננות. אוטובוסים יסיעו את הציבור...www.prog.co.il
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: