יחסית חדשה כאן, אבל בכל אופן רציתי להגיד לכן ( אחרי שחפרתי קצת פה בפורום) שאתן כולכן כאן אלופות אחת אחת!!!
יוצא לי לעשות עוגות מידי פעם,
ופעם אחרונה שעשיתי עוגה נתקעתי בקטע של הבצק סוכר,
מצרפת לכן כאן את התמונה של העוגה שעשיתי ( אבל כל הקטע למטה עבר פוטושופ לכן הוא נראה חלק)
רציתי לדעת איך עושים את זה אבל שבהכנה עצמה הכל נראה חלק בלי פאשלות וסדקים, ושעדיין כל ה"קפלים" שלמטה בולטים וברורים
תודה מראש למגיבות!
יוצא לי לעשות עוגות מידי פעם,
ופעם אחרונה שעשיתי עוגה נתקעתי בקטע של הבצק סוכר,
מצרפת לכן כאן את התמונה של העוגה שעשיתי ( אבל כל הקטע למטה עבר פוטושופ לכן הוא נראה חלק)
רציתי לדעת איך עושים את זה אבל שבהכנה עצמה הכל נראה חלק בלי פאשלות וסדקים, ושעדיין כל ה"קפלים" שלמטה בולטים וברורים
תודה מראש למגיבות!