צריכה עזרה ממי שמבינה בעוגות...

einkamoni

משתמש מקצוען

קבצים מצורפים

  • סמאש קייק.jpg
    סמאש קייק.jpg
    KB 219 · צפיות: 177

פטיפוריה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נערך לאחרונה ב:

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בקישור שהבאת, נראה שהבסיס עשוי משוקולד,בכלל לא מבצק סוכר
בגלל שזה היה נראה כל כך מושלם כתבתי שכנראה עבר פוטושופ.
שוקולד בהחלט עונה על התשובה של "איך זה כל כך מושלם".

אם מסתכלים על התמונה של העוגה אחרי הסמאש רואים שהשוקולד עומד יציב למרות שהעוגה בפנים כבר קצת חסרה. מה שמחדזק את ההשערה שזה שוקולד. אם זה היה בצדק סוכר, הוא היה מתקפל ולא נשאר לעמוד יציב כמו שבתמונה אחרי ה"סמאש"
 

אילה וויג

AYALA WEIG
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
הבסיס? מצימקאו...

(התמונה לא כ"כ ברורה מקווה שתצליחי להתרשם...)
אם תרצי הוראות הכנה- בשמחה.
זה ממש פשוט.

וואו זה מהמם!!!
אשמח מאד מאד להוראות..
 

einkamoni

משתמש מקצוען
וואו זה מהמם!!!
אשמח מאד מאד להוראות..

יש לך את התבנית המתאימה, נכון?!
בתחילה את אופה בה עוגת שוקולד רגילה.
מוציאה את העוגה מהתבנית ומנקה את התבנית.

לאחר שהתבנית יבשה לגמרי את ממיסה צמקאו (לבן או חום לבחירתך, לחילופין את יכולה לצבוע את הצמקאו עם מעט צבע מאכל ואז הבסיס יהיה לך צבעוני)
שופכת לתוך התבנית ומורחת (אני אוהבת בעזרת מכחול) על כל התבנית מבפנים. מכניסה לקירור של 10 דקות בערך וחוזרת שוב על התהליך. כך 3-4 פעמים.
מקלפת את התבנית מהשוקולד.
חותכת את העוגה בצורה שתצליח להיכנס טוב לבסיס, ועם מעט קרם מדביקה את החלק העליון ואז מצפה אותו עם קצפת.

מקווה שזה ברור, אם יש שאלות נוספות בשמחה!!!
העוגה שהעלתי זו הראשונה שעשיתי בדוגמא זו, זה באמת ממש פשוט!
 

אילה וויג

AYALA WEIG
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
יש לך את התבנית המתאימה, נכון?!
בתחילה את אופה בה עוגת שוקולד רגילה.
מוציאה את העוגה מהתבנית ומנקה את התבנית.

לאחר שהתבנית יבשה לגמרי את ממיסה צמקאו (לבן או חום לבחירתך, לחילופין את יכולה לצבוע את הצמקאו עם מעט צבע מאכל ואז הבסיס יהיה לך צבעוני)
שופכת לתוך התבנית ומורחת (אני אוהבת בעזרת מכחול) על כל התבנית מבפנים. מכניסה לקירור של 10 דקות בערך וחוזרת שוב על התהליך. כך 3-4 פעמים.
מקלפת את התבנית מהשוקולד.
חותכת את העוגה בצורה שתצליח להיכנס טוב לבסיס, ועם מעט קרם מדביקה את החלק העליון ואז מצפה אותו עם קצפת.

מקווה שזה ברור, אם יש שאלות נוספות בשמחה!!!
העוגה שהעלתי זו הראשונה שעשיתי בדוגמא זו, זה באמת ממש פשוט!

וואי תודה על הפירוט ממש עזרת לי,
אבל לא הבנתי אני שופכת את הכל, ואז את מה אני מורחת עם המכחול?
 

חני גרינשטיין

משתמש סופר מקצוען

אילה וויג

AYALA WEIG
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
את השוקולד (במצב נוזלי, כי המסת אותו) את שופכת לתוך התבנית ועם המכחול מורחת אותו על כל התבנית.
מובן יותר?

אה אוקי עכשיו הבנתי,
כאילו אני שופכת לא על מנת שישאר שם ככה אלה שיהיה יותר קל למרוחף
תודה רבה על העזרה!!!
עזרת לי מאד!
שיהיה תוצאות אשתף בעז"ה:)
 

einkamoni

משתמש מקצוען
בעקרון יש בחנויות של אפיה, ובעליאקספרס.
לי יש 2- אחד מחנות מתמחה (בפ"ת) ואחד מעליאקספרס.
אין הבדל משמעותי בעלות.
אם תרצי אחפש לך את הקישור
 

-רבקי-

משתמש רשום
וואו תקשיבי אני לא מבינה מאוד גדולה בעוגות מהסוג הזה ...אבל אני חייבת להגיד לך שזה נראה ממש מדהים ומגרה.....
 

Malki.A

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
צילום מקצועי
בעקרון יש בחנויות של אפיה, ובעליאקספרס.
לי יש 2- אחד מחנות מתמחה (בפ"ת) ואחד מעליאקספרס.
אין הבדל משמעותי בעלות.
אם תרצי אחפש לך את הקישור
אשמח מאוד
תודה
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכב

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד שָׂמַחְתִּי בְּאֹמְרִים לִי בֵּית יְהוָה נֵלֵךְ:ב עֹמְדוֹת הָיוּ רַגְלֵינוּ בִּשְׁעָרַיִךְ יְרוּשָׁלִָם:ג יְרוּשָׁלִַם הַבְּנוּיָה כְּעִיר שֶׁחֻבְּרָה לָּהּ יַחְדָּו:ד שֶׁשָּׁם עָלוּ שְׁבָטִים שִׁבְטֵי יָהּ עֵדוּת לְיִשְׂרָאֵל לְהֹדוֹת לְשֵׁם יְהוָה:ה כִּי שָׁמָּה יָשְׁבוּ כִסְאוֹת לְמִשְׁפָּט כִּסְאוֹת לְבֵית דָּוִיד:ו שַׁאֲלוּ שְׁלוֹם יְרוּשָׁלִָם יִשְׁלָיוּ אֹהֲבָיִךְ:ז יְהִי שָׁלוֹם בְּחֵילֵךְ שַׁלְוָה בְּאַרְמְנוֹתָיִךְ:ח לְמַעַן אַחַי וְרֵעָי אֲדַבְּרָה נָּא שָׁלוֹם בָּךְ:ט לְמַעַן בֵּית יְהוָה אֱלֹהֵינוּ אֲבַקְשָׁה טוֹב לָךְ:
נקרא  7  פעמים

לוח מודעות

למעלה