אני צריכה להכין סלטי כרוב וחסה לשבת
רוצה שיהיה הכי טעים ויפה ומפוצץ...............
הבו רעיונות
תודה
רוצה שיהיה הכי טעים ויפה ומפוצץ...............
הבו רעיונות
תודה
תחליף למנגו? @חנה חיהאני אוהבת לעשות את הרוטב של אפרת וינגייט הדרים מהספר אפרת מגישה
ואז שמה מה שעולה לי
חסה (לא אייסברג!)
כרוב סגול לצבע
רצועות בצל סגול
בטטות צלויות בתנור
מנגו
חמוציות
קרוטונים
ומה שיש לי בארון
מבחינתי הכי מושלם!מנגו משתלב ביחד??
יש מצב למתכון של הרוטב?אני אוהבת לעשות את הרוטב של אפרת וינגייט הדרים מהספר אפרת מגישה
ואז שמה מה שעולה לי
חסה (לא אייסברג!)
כרוב סגול לצבע
רצועות בצל סגול
בטטות צלויות בתנור
מנגו
חמוציות
קרוטונים
ומה שיש לי בארון
אני אוכל לחפש אחר צהרים בביתיש מצב למתכון של הרוטב?
השקדים לא מתחברים לגוש אחד?התחלתי להכין לאחרונה סלט כרוב טעים במיוחד, בזכות שקדים מסוכרים טעימים ומשדרגים שמפזרים מעליו.
הרכיבים הם כרוב, נבטים (אני לא תמיד שמה), בצל ירוק, גרעיני חמניות קלויים ושקדים מקורמלים.
הרוטב הוא רבע כוס סוכר, חצי כוס שמן, כפית מלח ו-6 כפות חומץ.
את השקדים מכינים כך: על כל 100 גרם שקדים מוסיפים 5 כפות סוכר. מניחים את השקדים והסוכר במחבת, ונותנים לתערובת להתרכך מעט ולהיעשות חומה, תוך כדי ערבוב. מיד כאשר זה קורה מוציאים לנייר כסף ומשטחים, כדי שלא ייצא בגוש. אחר כך שוברים את השקדים המקורמלים לחתיכות יפות וטעימות ומפזרים על הסלט עם הרוטב.
אם משתמשים בכרוב סגול, התוצאה יפה במיוחד.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: