צריכה עזרה דחוף בקשר לסמינרים

mumu123

משתמש חדש
לילה טוב לכולם !!! אני צריכה עזרה דחוף!!!!!! אני ממש בספיקות ולא יודעת מה לעשות !! התקבלתי לסמינר טוב במרכז אבל אני חוששת שהוא לא מתאים לי כלכך מבחינת הסגנון... אני מאוד רוצה ללכת לסמינר עם פנימיה טובה אולי בי-ם ואני לא מכירה כל כך ואשמח אם מי שמכיר ימליץ לי על שמות ... אגב איך סמינר אפיק מי שמכיר/ה??? אני ממש אשמח לשמוע פרטים עליו... ועוד משהו אני עדין בהתלבטות למרות ששנת הלימודים כמעט בפתח משהו יודע אם ההרשמה לסמינרים נסגרה כליל או שיש עוד איזה שהוא סיכוי אני ממש אבודה !! שווה לנסות? או שמאוחר מידי ??

ציפה דריפה

משתמש פעיל
דבר ראשון- אני מאחלת לך בהצלחה לכל אשר תפני...
את בטוחה שקוראים לו סמינר אפיק?
אולי אפיקי דעת? כי אפיק אני יודעת שהוא לכיתות גבוהות לא יודעת אם יש להם גם תיכון...
בכל אופן יש סמינרים קטנים יותר כמו נתיב החינוך- סמינר מצוין!!! יחס אישי ואוהד לכל בת,
ויש גדולים יותר כמו מעלות, בנות אלישבע, ישן, חדש וכו'... -סמינרים מצוינים!! הפלוס (או המינוס- את תחליטי:)) שהם גדולים. ואפילו גדולים מאד...
תנסי לכוון אותנו קצת יותר כדי שנוכל לענות לך יותר מפורט.
בהצלחה!!

ממני

משתמש צעיר
את צריכה למקד קצת יותר את השאלה שלך:
סמינר את מתכוונת י"ג י"ד?
איזה מקצוע את אוהבת?
מה הסגנון שלך? וכו'.
קשה לענות באופן כללי

mumu123

משתמש חדש
קודם כל תודה שאתן עונות בשעה כזאת?ואני מתכוונת לכיתות ה ו סמינר.
קצת עלי חחח... אני בת חרדית בת טובה מבית טוב? אני תלמידה מצטיינת ומשקיעה במה שאני עושה ... לגבי המקצוע אני לא החלטתי כי עכשיו יותר מטריד אותי הסמינר עצמו אני מחפשת סמינר איכותי עם רמה רוחנית גבוה עם ערכים אבל לא חנוק מידי ועם אפשרות לפנימיה....

ציפה דריפה

משתמש פעיל
בכיף:)
יש את מעלות... סמינר מצוין באמת! בנות איכותיות ומצד שני לא "חנוק", הלימודים ברמה גבוהה מאד- גם ההשתלמויות..
אפיק- אני לא מכירה אישית.
ישן- רמה גבוהה מאד- רוחנית ולימודית:) , תנסי לברר אצל אנשים שאת סומכת עליהם ומכירה מקרוב- הוא מוכר מאד...
חדש- כנ"ל...
בנות אלישבע- טוב מאד, רמה גבוהה, זורם, משפחות טובות וכו'...
עוד?? סניף- לא נראה לי שיתאים לך:rolleyes:
מקווה שעזרתי ולא בלבלתי... אם יש לך שם של סמינר ואת רוצה יותר פרטים עליו- חופשי...:cool:

ממני

משתמש צעיר
הרמה הלימודית שלך מאוד חשובה כדי לדעת לאיזה סגנון סמינר יתאים לך ללכת.
לפי מה שאני יודעת אין כל כך סמינרים שיש להם פנימיה לגיל הזה, מה שכן יש בירושלים המון דירות של בנות טובות שגרות מחוץ לעיר ולומדות בירושלים.
אני לא יודעת אם זה מאוחר מדי להירשם עכשיו אבל אני חושבת שכן כיוון שהמקומות הרציניים כבר התחילו מכינה וממילא הרישום שלהם נסגר. מה שכן תמיד אפשר לנסות.
כדי להמליץ לך על סמינר אני אהיה חייבת לדעת מה הסגנון לימודים שאת מחפשת, כי יש למשל את אופק שהוא סמינר מעולה ויש שם המון בנות מחוץ לעיר ולומדים בו אחיות (סיעוד)/ אלקטרוניקה ותכנות, יש את הסמינרים הפופולריים וכו'
בהצלחה

ציפה דריפה

משתמש פעיל
מצטרפת לממני...
בכל אופן-המידע ששפכתי לך למעלה הוא באמת רק על הסמינרים היותר גדולים, אבל זה אפילו לא רבע מכמות הסמינרים בירושלים...
וגם לא יודעת בטוח אם יש עדיין הרשמה, וכן אם יש אפשרות לפנימיה...

mumu123

משתמש חדש
נכתב ע"י ממני;n4987539:
הרמה הלימודית שלך מאוד חשובה כדי לדעת לאיזה סגנון סמינר יתאים לך ללכת.
לפי מה שאני יודעת אין כל כך סמינרים שיש להם פנימיה לגיל הזה, מה שכן יש בירושלים המון דירות של בנות טובות שגרות מחוץ לעיר ולומדות בירושלים.
אני לא יודעת אם זה מאוחר מדי להירשם עכשיו אבל אני חושבת שכן כיוון שהמקומות הרציניים כבר התחילו מכינה וממילא הרישום שלהם נסגר. מה שכן תמיד אפשר לנסות.
כדי להמליץ לך על סמינר אני אהיה חייבת לדעת מה הסגנון לימודים שאת מחפשת, כי יש למשל את אופק שהוא סמינר מעולה ויש שם המון בנות מחוץ לעיר ולומדים בו אחיות (סיעוד)/ אלקטרוניקה ותכנות, יש את הסמינרים הפופולריים וכו'
בהצלחה

הרמה הלימודית שלי גבוהה ברוך ה' , ואני רוצה ללכת למקום ברמה גבוהה מבחינה לימודית וגם רוחנית כעקרון אני מעדיפה שנה כי

ממני

משתמש צעיר
נכתב ע"י mumu123;n4987537:
וכן שמעתי על סמינר שקוראים לו אפיק.... בים

האמת אני לא ממש מכירה את הסמינר אולי יהיו כאלה שידעו יותר ממני. ממה שאני הבנתי זה סמינר מאוד טוב עם בנות מעולות אבל הרמה הלימודית שם יותר נמוכה מסמינרים אחרים (לומדים שם פחות שנים והתעודות פחות שוות ככה אני הבנתי)

ממני

משתמש צעיר
נכתב ע"י ציפה דריפה;n4987543:
מצטרפת לממני...
בכל אופן-המידע ששפכתי לך למעלה הוא באמת רק על הסמינרים היותר גדולים, אבל זה אפילו לא רבע מכמות הסמינרים בירושלים...
וגם לא יודעת בטוח אם יש עדיין הרשמה, וכן אם יש אפשרות לפנימיה...

אני בטוחה שההרשמה כבר נסגרה, אני יודעת על בנות מתוך הסמינרים שלא התקבלו למסלול שרצו כי לא היה מקום, אז קשה לי להאמין שיקבלו בנות חדשות

ממני

משתמש צעיר
נכתב ע"י mumu123;n4987544:
הרמה הלימודית שלי גבוהה ברוך ה' , ואני רוצה ללכת למקום ברמה גבוהה מבחינה לימודית וגם רוחנית כעקרון אני מעדיפה שנה כי

אז נשמע שאפיק ממש יכול להתאים לך, כי שם הלימודים הם רק שנה אחת.
מה שכן יש סמינרים שאפשר לקבל בהם מלגה של פר"ח וכד' וזה קצת עוזר לשלם את השכר לימוד המופקע

mumu123

משתמש חדש
נכתב ע"י ממני;n4987547:
אני בטוחה שההרשמה כבר נסגרה, אני יודעת על בנות מתוך הסמינרים שלא התקבלו למסלול שרצו כי לא היה מקום, אז קשה לי להאמין שיקבלו בנות חדשות
????

mumu123

משתמש חדש
נכתב ע"י ממני;n4987548:
אז נשמע שאפיק ממש יכול להתאים לך, כי שם הלימודים הם רק שנה אחת.
מה שכן יש סמינרים שאפשר לקבל בהם מלגה של פר"ח וכד' וזה קצת עוזר לשלם את השכר לימוד המופקע
איזה סמינרים?????

ציפה דריפה

משתמש פעיל
חחח....לא נורא!! אל תתיאשי- תנסי!!
ואם לא הולך לך... נארגן איזה הפגנה עם חברי פרוג...(אלה מהתח"צ):p;)

mumu123

משתמש חדש
נכתב ע"י ציפה דריפה;n4987553:
חחח....לא נורא!! אל תתיאשי- תנסי!!
ואם לא הולך לך... נארגן איזה הפגנה עם חברי פרוג...(אלה מהתח"צ):p;)

חח.. חמודה שאת תודה???

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  100  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה