צריכה עזרה דחוף בקשר לסמינרים

ציפה דריפה

משתמש פעיל
חמודה!!!
וואו- את חייבת לנסות לשאול לברר לחפור.....
וכמה שיותר מהר.
זה היה ביחד!!:)

ממני

משתמש צעיר
בכל סמינר כמעט יש מלגת פר"ח, פר"ח ב בעצם פרויקט חונכות שבו את מקבלת תלמידה קטנה (בד"כ בין כיתות ב' לד') שזקוקה לעזרה לימודית/ רגשית וכו' את אמורה להיות איתה פעמיים בשבוע ולעזור לה גם מבחינה לימודית גם חברתית וגם כל מה שצריך.
מקבלים על זה בערך 6000 לשנה

ציפה דריפה

משתמש פעיל
תקפיצי את האשכול הזה מחר בבוקר...
יש מלא בנות שעובדות\ סתם על האתר והם בטח יוכלו לענות לך יותר בפירוט...
פשוט אנחנו 2 שמנסות לעזור אבל רק מלחיצות אותך יותר....:rolleyes::cool:

mumu123

משתמש חדש
זה הסיבה שאני לא רוצה ללכת לסמינר שקרוב לעיר שלי

ציפה דריפה

משתמש פעיל
נכתב ע"י ממני;n4987562:
בכל סמינר כמעט יש מלגת פר"ח, פר"ח ב בעצם פרויקט חונכות שבו את מקבלת תלמידה קטנה (בד"כ בין כיתות ב' לד') שזקוקה לעזרה לימודית/ רגשית וכו' את אמורה להיות איתה פעמיים בשבוע ולעזור לה גם מבחינה לימודית גם חברתית וגם כל מה שצריך.
מקבלים על זה בערך 6000 לשנה

יש את זה בישן?
בחדש אני יודעת שיש...

ציפה דריפה

משתמש פעיל
נכתב ע"י mumu123;n4987563:
אממ ואני גם רוצה פנימיה....

לא חושבת שלסמינרים אמור להיות בעיה עם זה שאת בפנימיה. כאילו ברור שזה צריך להיות פנימיה שהם המליצו עליה וכו'... אבל בכללי- אין פנימיה של סמינר....
זה פנימיות שמפוזרות בירושלים-כמו קרית בנות- שבאות לסמינר וישנות שם...

ממני

משתמש צעיר
נכתב ע"י ציפה דריפה;n4987564:
תקפיצי את האשכול הזה מחר בבוקר...
יש מלא בנות שעובדות\ סתם על האתר והם בטח יוכלו לענות לך יותר בפירוט...
פשוט אנחנו 2 שמנסות לעזור אבל רק מלחיצות אותך יותר....:rolleyes::cool:

אני חושבת שזה מצב שצריך להיות בו בלחץ כי אם כל כך חשוב לה להכנס לפני תחילת השנה למוסד בירושלים היא חייבת להזיז עניינים. כמו שכבר כתבתי רוב הסמינרים התחילו מכינה מה שאומר שיהיה לה פער לימודים.

בקיצור, mumu123 תתחילי לברר חזק ולא יעזור לך לברר רק פה את חייבת להתקשר למוסדות שבהם את רוצה ללמוד ולברר מה קורה שם עם הרישום.
בהצלחה!

ממני

משתמש צעיר
נכתב ע"י mumu123;n4987570:
זה לא רק מי שלומדת הוראה???

לא.
עכשיו אני נזכרת שאצלינו בסמינר מי שלא למדה הוראה לימדה תלמידות מהתיכון וקבלה על זה מלגה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  100  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה