יכולה לפנות אלי אשלח לך במיילממש א מבינה בזה..
כמה שאלות:
1.מה הפורצדורה?
2.האם יש אופציה כלשהי לקבל החזרי נסיעות?
3.ביטוח לאומי, מה איתו?
אשמח לכל עזרה מהמבינים בעניין.
תודה!
אין החזרים, אלא אפשר לדווח על הוצאות, ואז זה לא נחשב לרווח לצורך חישוב מס הכנסה.2.האם יש אופציה כלשהי לקבל החזרי נסיעות?
משלמים לבד, לפי הצפי להכנסות. התשלום גבוה בהרבה מאשר אצל שכיר.3.ביטוח לאומי, מה איתו?
כל כמה שנים מגישים הצהרת הון ?אני עוסק פטור כבר די הרבה שנים ... המלצה אחת ברורה ... אל תעשי את זה לבד כמו שהרבה אחרים םשאני מכיר עושים. רואה חשבון או יועץ מס לוקח משהו כמו 1200 ש"ח לשנה וזה שווה כל גרוש ... יש גם הצהרת הון פעם בכמה שנים ... לסיכום לא ממליץ לעשות לבד
בהצלחה
בפתיחה של התיק ולאחר מכן בין 5 ל 8 שניםכל כמה שנים מגישים הצהרת הון ?
לא בהכרחמגיעה בדרך כלל במהלך החודשים הראשונים מפתיחת העסק.
יש לכם מישהו להמליץ עליו?אני עוסק פטור כבר די הרבה שנים ... המלצה אחת ברורה ... אל תעשי את זה לבד כמו שהרבה אחרים םשאני מכיר עושים. רואה חשבון או יועץ מס לוקח משהו כמו 1200 ש"ח לשנה וזה שווה כל גרוש ... יש גם הצהרת הון פעם בכמה שנים ... לסיכום לא ממליץ לעשות לבד
בהצלחה
כן. אני מאד מרוצה מהרו"ח שלייש לכם מישהו להמליץ עליו?
ניתן לפנות אלי לפרטים e.friedman.taxesאין לכתוב כתובת מייליש לכם מישהו להמליץ עליו?
אני לא פרימיומית ולא יכולה לפנות בפרטיכן. אני מאד מרוצה מהרו"ח שלי
את יכולה לפנות אליי בפרטי
הפרוצדורה די פשוטה, ראשית יש להירשם במע"מ "טופס 821" ממליץ לעשות חיפוש בגוגל "טופס 821 לבלרון" ואז תמלאי ממוחשב.
יש למלא את הטופס במדוייק, על כל טעות הכי קטנה, זה חוזר לך. יש לשלוח את זה באינטרנט כפניה למס הכנסה
מצרפים תעודת זהות
וצ'ק שמעיד על ניהול החשבון.
לאחר הרישום במע"מ יש להרשם במס הכנסה - לפקיד השומה באזור המגורים הרלוונטי טופס 5329, שוב ממליץ להשתמש בלבלרון כנ"ל. אפשר לשלוח את הטופס דרך האינטרנט באתר רשות המיסים
לאחמ"כ יש להרשם בביטוח לאומי ממליץ לך לעבור על זה - https://www.kolzchut.org.il/he/פתיחת_תיק_עוסק_עצמאי_במוסד_לביטוח_לאומי
כל ההחזרים הם ממס הכנסה שיורד - כמובן שאפשר להצהיר על זה כהוצאות.
לגבי ביטוח לאומי, זה יורד לפי ההכנסה, כנ"ל.
בהצלחה - זה מאד מאד פשוט, הרבה יותר ממה שזה נשמע
חלק מפקידי השומה פותחים בקלות דרך מפ"ל, https://www.gov.il/apps/taxes/taxes/#/shelot-vetshuvot/he?pniya=1אפשר לעשות את זה בצורה מקוונת? לא צריך להגיע למע"מ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: