פטפטת פה בלבד
לאתגרhttps://www.prog.co.il/threads/צל-של-חלום•-אתגר-96.999748/#post-14072037
לאתגרhttps://www.prog.co.il/threads/צל-של-חלום•-אתגר-96.999748/#post-14072037
אפשר להעלות יצירות החל משעה 10!
אפשר להעלות יצירות החל משעה 10!
תמחקי ותעלי שוב בזמן הנכון.
חבל שימחקו לך מחר ותפסידי קולות
צל שחור על הקירהאם מצפים שהציור יהיה דוקא צל שחור על הקיר, או השתקפות של תמונה על הקיר אפי' צבעוני?
הפרומפט לתמונה של הפרפר-"Amazing, hyper-realistic, one amazing and colorful butterfly, its wings are closed, and it is standing on the ground, looking forward, and next to it is a peeled and opened cocoon. It stares at the wall in front of it, the white wall in front of it, and on the wall you can only see a dark shadow of a flying butterfly with wings , in the background a dark and gloomy room, dark mood, happy and full of hope, detailed, professional, amazing, reverse view"@הדסה♥
יש מצב לפרומפט של אחת התמונות?
איזה חלק? הרעיון או הפרומפט?אתגר מאוד מאתגר
כמובן הפרומפט, אני מדבר לקירות... והבינה ממש חולמת....איזה חלק? הרעיון או הפרומפט?
הפרומפט הבסיסי שלי הואכמובן הפרומפט, אני מדבר לקירות... והבינה ממש חולמת....
באיזה תוכנה את משתמשת ? כל בינה יש לה שפה משלהתגידו!!! למה הבינה לא מבינה אותי???? אני מנסה מלאאאא פעמים במלאאאאא סגנונות וניסוחים שונים וזה פשוט לא הולך!!!
אמאל'ה!!! אני מלאאאאא זמן מנסה ליצור משהו דומה ולא מצליחה!!! הוא ממש הסתבך לי!!! מעניין אותי לדעת מה כתבת לו!! ואיזה כלי השתמשתהלוואי ויכולתי לרוץ צפה בקובץ המצורף 1753194
השתמשתי גם בלאונרדו וגם בנייטקפהבאיזה תוכנה את משתמשת ? כל בינה יש לה שפה משלה
אני בדיזיינר, אולי זה הבדל, למדתי איך לכתוב לו כדי ש(לפעמים) יביןאמאל'ה!!! אני מלאאאאא זמן מנסה ליצור משהו דומה ולא מצליחה!!! הוא ממש הסתבך לי!!! מעניין אותי לדעת מה כתבת לו!! ואיזה כלי השתמשת
אני ניסתי לעשות בנייטקפה ורק במודלים של הפרו (בתשלום)יצא לי משהו נורמלי, החינמי פחות מוצלח.השתמשתי גם בלאונרדו וגם בנייטקפה
מצטרפת!!!אמאל'ה!!! אני מלאאאאא זמן מנסה ליצור משהו דומה ולא מצליחה!!! הוא ממש הסתבך לי!!! מעניין אותי לדעת מה כתבת לו!! ואיזה כלי השתמשת
הוא טוב בביצוע אבל פחות באיכות הרזולוציות להדפסה בגדולבדיוק היום הגענו למסקנה שדיזיינר מנצח...
אוקי, אבל אנחנו מדברים כאן על אתגריםהוא טוב בביצוע אבל פחות באיכות הרזולוציות להדפסה בגדול
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: