אני הכנתי שנה שעברה סופגניות מקמח מולינו- כמו לחמניות רק שעברו טיגון- יצא מצוין!!!
כמובן רק כשזה יוצא מהסיר.
דבר נוסף- לביבות תפוחי אדמה- לאטקס, מעולה לכולם.
קניתי תערובת לפנקייק ללא גלוטן (נראה לי ביינות ביתן) צריך להוסיף חלב,
יצא מעדן וטעים! שמתי באמצע השולחן- ריבת חלב, שוקולד חום מומס, שוקולד לבן מומס, סוכריות צבעוניות, שברי מקופלת, קרוקנט והילדים חגגו. הם רק מחכים השנה לעוד פעם....
מאותה תערובת עשיתי גם ופל בלגי ויצא מצוין. לכולם קניתי מוכן.
פיתה פלאפל זה גם משהו שקל להכין, יש פיתות מוכנות מצוינות.
פסטה לל"ג מוקרמת או תפוחי אדמה מוקרמים מדהים!
פיצה- לקחתי חתיכה של בצק מולינו מוכן, ושמנו על זה את כל הדברים
רסק עגבניות ותבלינים (יש לי מתכון מדויק), גבינה צהובה, זיתים יוצא פצצה! 10 ד' אפיה
אני משתדלת שיהיה לי בצק קפוא בערך בגודל לחמניה ואני מפשירה בשעת הצורך.
דבר נוסף, עשיתי לחמניות רגילות עם קטשופ ונקניק, עשיתי אותו דבר מבצק מולינו (כן, נתתי לו ח"פ נקניקית סויה)
יצא טעייים ורך, מבחינתו כל יום. אפשר גם לעשות עם נקניק בשרי. אם אין אח"כ עוד דברים חלביים.
ובלינצעס עם קמח מולינו יוצאים מצוין, הבן שלי לא אוהב מילויים אז הוא אוכל אותן ככה.
אני אישית עברתי לקמח מולינו בלבד, זה מקל על החיים מאד, אומנם יקר יותר. אבל העצבים שלי גם שווים משהו.
ודבר אחרון, אני ממש בעד שמי שמכינה משהו תכין הרבה ותביא לעוד כמה.
מבחינת זה נהנה והפח אינו חסר.