לאאת המתכון של הצ'ורוס לל"ג את מכירה? הוא מעולה.
אני גם ממש מוכנה לשלם. אבל שיהיה טרי וטעים.יש לי חשק
שכל אמא שמתקשקשת ומכינה את הדברים הטעימים האלו
כמו פריקסה או פינוקים אחרים
שתכין 'רק' עוד אחד בשבילנו ואני יבוא לקחת......
אם לא קשה לך- אשמח למתכונים. למרות שיש לי חלק אבל תמיד אוהבת לשמוע עוד ווריאציות.לביבות לל"ג
בלינצעס לל"ג
פיצה אישית לל"ג
וופל בלגי
צ'ורוס מקמח אורזלא
אשמח לקבל
יש קונדיטורית ברוריה וייס מירושליםאני גם ממש מוכנה לשלם. אבל שיהיה טרי וטעים.
כל הכבוד!אם לא קשה לך- אשמח למתכונים. למרות שיש לי חלק אבל תמיד אוהבת לשמוע עוד ווריאציות.
דברים שלא מידי יקר כמו מולינומעניין אותי מאוד- יש כאן כאלה שמכינות ללא גלוטן לכל המשפחה וזה טעים ונאכל?
או שרק אצלי הבררנות?
תלוי מהמעניין אותי מאוד- יש כאן כאלה שמכינות ללא גלוטן לכל המשפחה וזה טעים ונאכל?
או שרק אצלי הבררנות?
מאכלי חלב. הכי אפוייני לחנוכהמחפשת יותר מתכונים שאופיניים לחנוכה.
משום מה יותר אופייני המאכלי שמן.מאכלי חלב. הכי אפוייני לחנוכה
בנוסף, עוגת גבינה זה לא אישו.משום מה יותר אופייני המאכלי שמן.
הבעיה שגם את הקנויים את לא יודעת מה יהיה טעים. וכבר הלכו לי קופסאות של עוגיות לפח בשלמותן.אני בכלל בעד לקנות מה שטעים ולא להכין. וזה אחרי שעות של עמידה במטבח וכמויות מאפים שהיו קצת טעמים כשיצאו מהתנור והלכו אחר כבוד לפח אח"כ...
צודקת - אבל עוגת גבינה/ יותר מתחברת אצלינו לשבת משום מה.מאכלי חלב. הכי אפוייני לחנוכה
ראיתי אותו בשערי רווחה פעם, ובמחיר די סביר אם אני זוכרת נכוןואם משהו כבר כן היה טעים אז לא מוצאים אותו בחנויות אח"כ.
(לדוג': וופל בלגי שנמכר במכירה של צליאק בקהילה ולשם שינוי הבן שלי מאוד אהב)
תלוי איך קראת לו, למאכל.....מעניין אותי מאוד- יש כאן כאלה שמכינות ללא גלוטן לכל המשפחה וזה טעים ונאכל?
או שרק אצלי הבררנות?
נחפשראיתי אותו בשערי רווחה
אבל אין בד"כ בצליאק בקהילה - בפעם הראשונה אני מזמינה כמות קטנה כדי שלא תלך כמות גדולה לפח ואחרי שראינו כי טוב - זה כבר לא נמכר במכירה הבאה.ראיתי אותו בשערי רווחה פעם, ובמחיר די סביר אם אני זוכרת נכון
אבל אני בדר"כ מזמינה סטוק בצליאק בקהילה, ואחת לכמה שבועות זו ארוחת ערב מועדפת על הילדים שלי, כולל הלא רגיש.
ברור מלא קנויים הולכים לפח.הבעיה שגם את הקנויים את לא יודעת מה יהיה טעים. וכבר הלכו לי קופסאות של עוגיות לפח בשלמותן.
ואם משהו כבר כן היה טעים אז לא מוצאים אותו בחנויות אח"כ.
(לדוג': וופל בלגי שנמכר במכירה של צליאק בקהילה ולשם שינוי הבן שלי מאוד אהב)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: