זה מה שהיא מבקשת לדעת איך ניתן לשמור, לא מדובר פה על קשה של לחם שהיא רוצה לשמור, זה אוכל טוב בכמות, הגזמתם, בל תשחית מהודרתבמידה ובאמת אפשר להנות מזה!!!
זה מה שהיא מבקשת לדעת איך ניתן לשמור, לא מדובר פה על קשה של לחם שהיא רוצה לשמור, זה אוכל טוב בכמות, הגזמתם, בל תשחית מהודרתבמידה ובאמת אפשר להנות מזה!!!
אפשר להוסיף פטרוזליה ותבליניםזה רעיון מצוין! מניסיון!
דאורייתא? באמת?בל תשחית, עבירה מן התורה.
ואפילו אם קיבלת בחינם
וכן אם צריך קצת לטרוח בשביל שלא ייזרק
גם זריקת 'קשה' של לחם זה בל תשחית.לא מדובר פה על קשה של לחם שהיא רוצה לשמור
אם הוא לא נאכל, מרוח בממרח וכו', נזרק עטוף בכבוד, אל תשוו להמון צ'יפס שנשאר מארוחת צהריםגם זריקת 'קשה' של לחם זה בל תשחית.
אין בעיה את שמה ניר אפיה בתנור מפזרת את הציפס מעסה אותו בשמן ובמלח ועכשין לאפיהאי
אם כבר, תוכלי לשתף איך את מכינה בתנור?
וזה ראוי להערכה עצומה.לא משווה
רק ציינתי בעבר יותר מפעם שבל תשחית ממש בנפשי.
מצד אחד מזדהה עם חני בנני, כמאמר הבדיחה 'אני שמן מחבלים' - מכל האוכל שחבל לזרוק. מצד שני - אוכל הוא ברכת ה'. אוכל הוא מוצר שעלה בכסף. אוכל מוכן גם עלה בטורח. איך אפשר לזלזל ולזרקו?
לא חושבת שצ'יפס שעבר מקרר אינו ראוי לאכילה.שלום,
הכנתי ציפס לפיתה פלאפל בתנור, ונשאר המון!!!
האם ישמר טוב במקרר למחר? האם יש למישהי רעיון איך להפוך לקציצות או לביבות \
או רעיון אחר שכל הציפס לא ילך לאיבוד
תודה רבה!
אי
אם כבר, תוכלי לשתף איך את מכינה בתנור?
אצלנו האורטודוכסים, גם מה שחז"ל אמרו-תורה שבע"פ- זו תורה לכל דבר, והאיסור הוא מדרבנן.דאורייתא? באמת?
אני איתך....לא משווה
רק ציינתי בעבר יותר מפעם שבל תשחית ממש בנפשי.
מצד אחד מזדהה עם חני בנני, כמאמר הבדיחה 'אני שמן מחבלים' - מכל האוכל שחבל לזרוק. מצד שני - אוכל הוא ברכת ה'. אוכל הוא מוצר שעלה בכסף. אוכל מוכן גם עלה בטורח. איך אפשר לזלזל ולזרקו?
שלום,
הכנתי ציפס לפיתה פלאפל בתנור, ונשאר המון!!!
האם ישמר טוב במקרר למחר? האם יש למישהי רעיון איך להפוך לקציצות או לביבות \
או רעיון אחר שכל הציפס לא ילך לאיבוד
תודה רבה!
מצב כפית....יעזור לך שאגלה לך שאני גרה בירושלים???
.............................................................
לאחר כל העצות הנבונות פה - מצאת פיתרון טעים לגמרי....אז מה עשיתי בסוף?
טחנתי את הציפס לפרורים, ערבבתי עם עיסת בשר (שכבר היתה מוכנה)
הוספתי עוד 2 ביצים וטיגנתי קציצות
יצא מעולה!!!!
וואוו.נשמע טוב! רעיון גאוני.תפוא קריספים במקום קמח.( כי זה קציצות).גם קצת יותר בריא מקמח.וגם נשמע טעים!.תודה על הרעיון! וגם עם חלבון-שזה חשוב מאוד!לאחר כל העצות הנבונות פה - מצאת פיתרון טעים לגמרי....
גם חלבון לאכול בגבול כמובן אם מדובר בדיאטה בסוף הכל הופך לשומן אם הוא מעבר לצורך של הגוף, פחמימה מלאה היא מעולה מתעכלת יותר לאט ולכן כשמגיעה לסוף העיכול - לפרוק כסוכר זה בכמות קטנה בהרבה, פחמימה ריקה כמעט באופן מידי הופכת לסוכר בגוףוואוו.נשמע טוב! רעיון גאוני.תפוא קריספים במקום קמח.( כי זה קציצות).גם קצת יותר בריא מקמח.וגם נשמע טעים!.תודה על הרעיון! וגם עם חלבון-שזה חשוב מאוד!
דרך אגב למי שרוצה לעשות דיאטה. כדאי לאכל יותר חלבון מאשר פחמימה.כי הבנתי שאחכ הפחמימה הופכת לסוכרים ואז לשומן.ומאוד מכבידה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: