העיקר שהתכלית של הפצת המעיינות כבר התקיים באשכול זה למעלה מן המשוער,אם יש לך עוד שאלות אפשר לשאול בשמחה.
אתם פתחו לי פתח של מחט ואני אפתח וכו',
העיקר שהתכלית של הפצת המעיינות כבר התקיים באשכול זה למעלה מן המשוער,אם יש לך עוד שאלות אפשר לשאול בשמחה.
ואם כבר מדברים מתמונה של הרבי מליובאוויטש ראיתי השבוע דבר מעניין שהוא כותב במכתב לאחת שהתמודדה עם עניינים לא יודע בדיוק מה היה לה,ציור מיוחד שהכנתי
איפה ראית את המכתב?.ראיתי השבוע דבר מעניין שהוא כותב במכתב
צילום כתי"קאיפה ראית את המכתב?
דווקא אנחנו לא למדנו את זה בהיסטוריה. אבל רק מלראות את כל שלטי החוצות אמורים להתעניין מי זה.זה עדיין מופקע מאוד שהוא לא יודע מי זה הרבי, מה זה חב"ד ומי זה שלוחים.
נו באמת!
אפילו בתור שיעור היסטוריה. חכמה בינה דעת.
רציתי לציין את זה. יש זוויות שזה נראה כאילו בן אדם עומד מולך!בסרטון רואים את הציור מזוויות טובות שנראה ציור ממש תלת מימד!
במציאות זה הרבה יותר יפה וחי מאשר בתמונה המצורפת (שהיא מהממת!)
אנו מאוד מכוונים לכך שהפורום יהיה מקצועי ביותר. דיונים שאינם קשורים לאיור מקצועי, או לתהליכי עבודה מול לקוחות והמסתעף, אינם מקובלים כלל, בפרט אם הכותב\ת אינו\ה בן\ת הקהילה.
תודה רבה אשתף עוד בעז"ה.....
אין לי מילים.
תעשה טובה לאנושות, (לי) תשתף עוד!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: