וואו וואו וואו כמה חפיסות של עפרונות זה?ציור הזה הוא ציור הדגל שלי (לבנתיים) שבתחלה תכננתי לעשות אותו כציור פשוט וקליל של לא יותר מכמה עשרות שעות, אבל פשוט לא עמדתי בפיתוי ונפלתי לפירוט שלא נגמר. כך שמצאתי את עצמי יושב על הציור הזה שמונה חודשים תמימים ולקח בערך כ650/700 שעות, אבל אני חושב זה היה שווה את העבודה כאשר רואים את התוצאה הספית,
לצפייה בתהליכי ציור בערוץ: https://www.youtube.com/channel/UCzCV6f_1f2GcyDTZLGPxPag
לצפיה בתהליך הציור עצמו: https://www.youtube.com/watch?v=TW1ItGZqzZc
לתיק העבודות שלי: https://www.behance.net/0b5522fdDavidLustig
צפה בקובץ המצורף 1680184
צפה בקובץ המצורף 1680226צפה בקובץ המצורף 1680227צפה בקובץ המצורף 1680239
כן נכון. אתה די צודק כשאני יורד לפרטים אני מתיחס למראה של הקטע הקטן הספציפי ולא כל כך מתייחס למראה הכללי, אבל בכל זאת זה לא לגמרי מדוייק כי אני כל הזמן בודק ושומר שאני לא מעבד את זה באמצע. וגם שמדי פעם אני נותן מבט כללי על הציור לראות איך זה נראה ומדגיש צללים וחדות וכ"ו לפי הצורך. כדי שיראה לגמרי כמו שצריך (אבל לא תמיד צריך את התיקונים האלה. לפעמים בטעות זה גם יוצא בדיוק כמו שצריך)אני מסתכל עכשיו על התהליך של הציור, ושמתי לב לפרט מעניין תגיד לי אם אני צודק:
חלקים מסויימים ציירת בלי להתייחס לתפקיד שלהם בתמונה הכוללת ואפילו יכול להיות בלי להתייחס למה שהם אלא יותר מתוך גישה של "איפה שיש פיקסל כהה אני עושה אותו" ההוכחה שלי זה שיש מקומות שאתה מצייר הפוך, כשהתמונה כלפיך הפוכה,
וזו גישה ממש מענינת.
אפילו לא חפיסה אחת. אפילו שזה לא נראה כך. אבל בכל זאת הציור לא כל כך גדולוואו וואו וואו כמה חפיסות של עפרונות זה?
תודה על התגובה.משוגע, משוגע, משוגע.
לא הגיני.
ציור הצגה!
אתה בטוח שצירת את זה??
השיא שלי על ציור אחד זה 7 שעות.
ועד עכשיו עוד הרגשתי מוצלח.
שברת לי את תיקרת המושגים!
קישקשת לי על האישון!
קירנפת!
וואלק -אתה לאיפה שהמצויונים!
לא. הכל מתנה משמים. והקבה"ה ללא ספק מלמד הכי טוב!לא לא לא.
ווואו. חשבתי שרק הסינים בפינטרסט מוציאים רמה כזו.
אין מילים.
פשוט אגדה חיה.
ראיתי את כל העבודות שלכם ביוטיוב פשוט - - -
לא להאמין.
למדתם ציור?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: