נכתב ע"י שפריץ;2229010:לפי מה שאני שמעתי - הרמה גבוהה ביותר עד כדי כך שמחצית מהתלמידות נושרות מרצונן במהלך הקורס.
אבל יתכן שכך זה היה לפני הרבה זמן.
אגב, בזמנו שאלתי את גדי פולק והוא שלח אותי לאמונה שץ
נכתב ע"י שפריץ;2229010:לפי מה שאני שמעתי - הרמה גבוהה ביותר עד כדי כך שמחצית מהתלמידות נושרות מרצונן במהלך הקורס.
אבל יתכן שכך זה היה לפני הרבה זמן.
נכתב ע"י יפית כוכב;2229053:תודה לכל המגיבים שהשקיעו וכתבו! מעריכה מאוד.
אשמח לשמוע עוד.
ושאלה מכיוון קצת שונה:
האם לדעתכם הציור האקדמאי יהרוס את סגנון הציור האישי שלי או רק יקדם אותו?
אשמח לשמוע את דעתכם!
נכתב ע"י קרן אמר;2229618:אני למדתי אצל הנדי שטרנברג ואני יכולה לומר לך שמעבר לכישרון המדהים שלה ולניסיון העשיר בהעברת החומר, היא אישיות מעניינת (וזה מאד חשוב) והשיעורים היו חוויתיים ומהנים. היא גם מאוד מפרגנת לכל אחת על קצב ההתקדמות האישי שלה, ומאפשרת לכל אחת להתקדם מהמקום בו היא אוחזת. היא כן דורשת תרגול בבית אבל... היא לא קשוחה כפי שהבנתי שאת מחפשת.. הנכונות להשקעה צריכה לבא ממך ואת שולטת בקצב ההתקדמות שלך לפי כמה זמן שאת משקיעה בתרגול בבית. דרך אגב למדתי אצלה כשלימדה באימג'. אני חושבת שיש לה גם קורב דו שנתי שהיא מעבירה לא באימג', ושם היא מלמדת גם שיטות צביעה שונות וזה כולל התנסות בכל מיני סוגי צבעים בזמן השיעור.... שזה ממש כיף!
בכל אופן, המון הצלחה בהמשך.
אהבתי מאד!נכתב ע"י יפית כוכב;2229919:וכמה כתבו לי באישי שהם הלכו לקורס של דוידויץ' וכו' כדי לצאת גדי פולק 2
אני רוצה להיות יפית 1.
רק לעשות את זה נכון.
נכתב ע"י יפית כוכב;2240031:אז ככה,
לאחר צליבות וחקירות שלא היו מביישות את טובי המוחות באף בי איי,
נרשמתי להינדי שטרנברג.
אישיות מקסימה וכישרונית, זורמת ומעמיקה. (בלי שום קשר כיף לפטפט אתה בטלפון)
השיטה שלה (לעניות דעתי) הכי מתאימה לי כרגע.
בכל מקרה, כשנתחיל, אשמח לשתף בחוות דעת מדויקת יותר.
תודה לכולם על העזרה, השיתוף והייעוץ!
מעריכה.
ים הצלחות!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: