מישהו יודע אם בעוז והדר משלמים בצורה של מלגה, או משכורת או שכר סופרים. תודה רבה
מילגהמישהו יודע אם בעוז והדר משלמים בצורה של מלגה, או משכורת או שכר סופרים. תודה רבה
מה המילגה למתחילים שם?זעומה
אני התחלתי ב10 דולר לשעה, לפני 3 שנים, זה יצא פחות מ35 לשעה...מה המילגה למתחילים שם?
מאד מוזר, כי אני קיבלתי הצעה הרבה יותר גבוהה יחסית למתחיל באחד הפרויקטים שם, פשוט לפי כל הדיבורים בעניין הבנתי שמשלמים שם משכורת רעב?אני התחלתי ב10 דולר לשעה, לפני 3 שנים, זה יצא פחות מ35 לשעה...
גם אני.מאד מוזר, כי אני קיבלתי הצעה הרבה יותר גבוהה יחסית למתחיל באחד הפרויקטים שם, פשוט לפי כל הדיבורים בעניין הבנתי שמשלמים שם משכורת רעב?
אולי אנחנו באותו פרויקט? אתה יכול לגלות איזה?גם אני.
מקבלים מלגה בצ'ק אמריקאי (עמותה) היתה גם תקופה שקיבלו דרך עמותות בארץ@אחד העורכים אשמח לקבל פירוט יותר נרחב על צורת התשלום ב'עוז והדר'.
איך זה עובד? מה הכוונה 'מלגה'? איך מדווחים ומתי?
תודה!
התשלום לפי שעות מדווחים בסוף חודש (על בסיס אמון) מה שידוע לי או 10 דולר או 40 שח תלוי אם עומדים ביעד 80 שעות חודשי
מאד מוזר, כי אני קיבלתי הצעה הרבה יותר גבוהה יחסית למתחיל באחד הפרויקטים שם, פשוט לפי כל הדיבורים בעניין הבנתי שמשלמים שם משכורת רעב?
יש לך הודעות אישיות?אולי אנחנו באותו פרויקט? אתה יכול לגלות איזה?
לא אותו פרויקט (עובד על אחד מספרי הראשונים היסודיים),לא סוד אישי, רק שוקל האם מבחינת הוגנות יפה לחשוף פרויקטים של מכון פרטי (מתחרים וכו').
מדובר בפרויקט הוצאה לאור של אחד מספרי החסידות המרכזיים. מוכר?
נכון גם אני שמעתי על כך, אבל לפי הסכומים ששמעתי זה עדיין לא מתקרב למחירי השוק החופשיאני שמעתי דיבורים שב'עוז והדר' מעלים משכורות בזמן האחרון, ואכן ביקשתי - וקיבלתי! (לא הבטחתי לפרסם. גם לא הבטחתי לא לפרסם). אז נסו לבקש, ואם תצליחו - תרבחו ותסעדו!
ובענין התשלום - מלגה מכל מיני עמותות עלומות. לא בדולרים ולא בצ'קים, שקלים לחשבון הבנק. אבל זאת לא הוכחה, יתכן שכל פרוייקט משולם אחרת.
ירבו זאצערס בישראל!!אני שמעתי דיבורים שב'עוז והדר' מעלים משכורות בזמן האחרון, ואכן ביקשתי - וקיבלתי! (לא הבטחתי לפרסם. גם לא הבטחתי לא לפרסם). אז נסו לבקש, ואם תצליחו - תרבחו ותסעדו!
ובענין התשלום - מלגה מכל מיני עמותות עלומות. לא בדולרים ולא בצ'קים, שקלים לחשבון הבנק. אבל זאת לא הוכחה, יתכן שכל פרוייקט משולם אחרת.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: