למיטב ידיעתי בפרוייקט של המשניות משלמים לפי עבודה ולא לפי שעות...
הבנתי שצריך לדווח ב 26 לחודש.מישהו מכם יודע אולי להגיד מה התאריך התשלום בעוז והדר בדרך כלל
הייתי אמור לקבל "מילגה" החודש ועדיין לא התקבל, זכור לי שזה אמור להיות בערך בעשירי, לא כן?
אין לי אישיהבנתי שצריך לדווח ב 26 לחודש.
היה פרויקט אחד שקרס, מקווה שאתה לא שם.
דבר איתי באישי.
אין לי מושג, למען האמת.@מתיקות האהבה בכל אופן באיזה יום בחודש מתבצעת התשלום?
לא יודע האם סודי, אבל לא אהיה זה שיפרסם כאן את הפרטים. לא קרס במשמעות המילה, 'באלגן' יותר מתאים.איזה פרוייקט? מתי קרס? זה סודי?
כפי הנראה אתה די חדש בעוז והדר את הדיווח צריך לשלוח ב-26 לחודש ומ-10 לחודש אפשר להתחיל לחכות עד שירחם המרחם ומקבלים מלגה
אני קיבלתי עכשיו מילגה, כלומר, אחרי שדיווחתי בסוף מאי, התקבל צ'ק אמריקאי בסוף יוני, ואחרי שהפקדתי אותו מיד הכסף יהיה נזיל ב17 לחודש הנוכחי בניכוי עמלות מכובדות...@מתיקות האהבה בכל אופן באיזה יום בחודש מתבצעת התשלום?
@מתיקות האהבה בכל אופן באיזה יום בחודש מתבצעת התשלום?
אני אישית לא נתקלתי בזה. כיון ש'נפלתי' על פרויקט תקול עם בעיות כבדות בהנהלה.אני קיבלתי עכשיו מילגה, כלומר, אחרי שדיווחתי בסוף מאי, התקבל צ'ק אמריקאי בסוף יוני, ואחרי שהפקדתי אותו מיד הכסף יהיה נזיל ב17 לחודש הנוכחי בניכוי עמלות מכובדות...
וכי עורך תורני יכול לחיות בצורה כזאת? במחילה מכבודם, אבל מה זה הזלזול הזה?אני קיבלתי עכשיו מילגה, כלומר, אחרי שדיווחתי בסוף מאי, התקבל צ'ק אמריקאי בסוף יוני, ואחרי שהפקדתי אותו מיד הכסף יהיה נזיל ב17 לחודש הנוכחי בניכוי עמלות מכובדות...
מענייין איזה פרוייקט זה, כי בספרי חסידות הם נותנים מלגה שקלית לבנק ומדי פעם משנים שם של מוסד/ארגון/עמותהאני קיבלתי עכשיו מילגה, כלומר, אחרי שדיווחתי בסוף מאי, התקבל צ'ק אמריקאי בסוף יוני, ואחרי שהפקדתי אותו מיד הכסף יהיה נזיל ב17 לחודש הנוכחי בניכוי עמלות מכובדות...
באמת קשה לחיות כך העבודה בעוז והדר מיועדת לפנסיונרים או למי שלוקח עבודה צדדית ושולית לזמן הפנויוכי עורך תורני יכול לחיות בצורה כזאת? במחילה מכבודם, אבל מה זה הזלזול הזה?
נו, זה מילא... אבל כמה כבר קיבלתי? 10 דולר לשעה! חצי ממה שהעוזרת מקבלת!!וכי עורך תורני יכול לחיות בצורה כזאת? במחילה מכבודם, אבל מה זה הזלזול הזה?
אני באמת עבדתי איתם רק בהתחלה בתור 'בית ספר לעורכים תורניים' שמקבלים שם איזה מילגת קיוםבאמת קשה לחיות כך העבודה בעוז והדר מיועדת לפנסיונרים או למי שלוקח עבודה צדדית ושולית לזמן הפנוי
לכאורה בגלל שהרבה באים ועוזבים בגלל התנאים...ממש נישט א חוכמה להכריז שזאת בושה ולכן אני עוזב, כי כשאתה רוצה לעזוב ופונה למכון אחר - נניח: 'נקודה', אתה שומע שהם עורכים את ה'ארבעה טורים' מחדש, ואם אתה חושב שאתה יכול לשבת יום שלם ולפענח כתבי יד ולהשוות - מקומך איתנו, ואם לאו - מקומך אנא תנח, כי אין לך חלק ונחלה עמנו. בקיצור לא פשוט למצוא עבודה ראויה במקום אחר, עוז והדר עם כל חסרונותיהם - זורמים בענין של גיוס עורכים. היש ממש בדבריי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: