נכתב ע"י bracha;1524050:איפה בדקת?
גברת חנה קליין
בטלפון
מטוטלת
אלופה אלופה
הצילה אותנו
025380051
נכתב ע"י bracha;1524050:איפה בדקת?
נכתב ע"י b.m;1524617:לא היה לי זמן לעבור על כל האשכול, אבל אולי אוכל לעזור לך, אם התינוק ניזון מתמ"ל-
היו שלי שני ילדים שצווחו מגיל לידה, צווחות אמיתיות כמו שמתואר כאן, מה לא ניסינו- אבל השקט האמיתי הגיע אחרי שעברנו להזנה של נוטרמיגן.
אמנם זה יקר יחסית אבל שווה את השפיות של הבית (וכמובן הרוגע של התינוק)
נכתב ע"י מלפפון;1525500:אני בעד להילחם להניק גם אם זה מצריך מאמץ של האם, אבל בתנאי שזה לא בא על חשבון הילד.
ואני מוסיפה, גם על חשבון ילדים אחרים... כמובן שכדאי להשתדל ולהתאמץ, ולא לוותר מהר, אבל לפעמים המצב הזה, שיושבים המון זמן, ועוד אח"כ שואבים וכבר אח"כ התינוק צריך לאכול שוב... הרבה פע' בא ע"ח הבית, הילדים האחרים והכוחות של האמא,
יש מצבים שכן כדאי לעזוב לטובת תמ"ל, עם כל המעלות של ההנקה.
כמובן שאם יכולים אז הכי טוב והכי מומלץ להמשיך, (אני מדברת רק על מצב שבאמת כולם נגמרים מזה)
נכתב ע"י מוטי קליינר;1525529:עצה קטנה:
שהאמא לא תשתה משקאות מוגזים. לפעמים זה גם הגורם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: