נכתב ע"י פשוט;2516125:אני קניתי לתינוקת בת 5 חודשים מידה 6-9
השמלות מעולות עליה...ואני יוכל להמשיך להלביש הלאה
האוברולים ענקיים!!-נשמור לה עוד קצת-שתגדל!
לגבי החסכון-הייתי אתמול בבזאר שטראוס,(שנחשבים רשת זולה....)
ראיתי שמלה חגיגית סגנון שקניתי מנקסט,
אפילו קצת פחות אלגנטית לגיל שלה במחיר של 129 שח!!!
מה שקניתי בנקסט ב57 שח!!
אז לפעמים שווה להתאכזב מחלק או למכור אח"כ ולחסוך את הפערים האלה!!
נכתב ע"י סולפג' solfege;2516138:יכול להיות שיהיה לך שווה לחכות קצת!! לפני 3 חודשים הזמנתי לילדה שלי (6 ח) אוברולים וגופיות מידה 6-9 והם היו ענקיים, רציתי להחזיר ולפני כן קפצתי לאמא שלי לביקור והיא אמרה לי לא להחזיר ולחכות שבוע - שבועיים. עכשיו הילדה שלי בת 9 חודשים והטיקטקים כבר לא נסגרים (מידה 6-9)
נכתב ע"י grafix;2516191:נראה לי שאת יכולה להזמין היום ויהיה לך עדיין לחג, כמובן שתשרייני לך משהו בשביל היום הראשון, אבל לחול המועד בטוח יהיה לך, אני הזמנתי שבוע שעבר ביום שישי וביום שלישי הסחורה הייתה כבר אצלי בבית.
כנראה שבנקסט ובדואר ישראל עושים מאמץ מיוחד שכולם יקבלו הכי מהר בערב החג.
נכתב ע"י grafix;2516191:נראה לי שאת יכולה להזמין היום ויהיה לך עדיין לחג, כמובן שתשרייני לך משהו בשביל היום הראשון, אבל לחול המועד בטוח יהיה לך, אני הזמנתי שבוע שעבר ביום שישי וביום שלישי הסחורה הייתה כבר אצלי בבית.
כנראה שבנקסט ובדואר ישראל עושים מאמץ מיוחד שכולם יקבלו הכי מהר בערב החג.
נכתב ע"י chayasl;2517036:אני מחכה כבר שבועיים לחבילה דחופההה
מה עושים???
"נוכח מידותיו/משקלו הושארה הודעה והפריט יועבר למסירה ביחידת הדואר" - זה מה שכתוב במעקב.[/QUOT
נראה לי זה אומר שזה הגיע לסניף אבל עדיין לא מויין למדפים
נכתב ע"י תמנונה;2516892:אני היחידה שגם אם מגיע קצת גדול מנקסט, מלבישה?
הזמנתי לבן שלי בן שנה ורבע מכנסיים במידה 12-18, הגיע גדול אבל אני מקטינה את הגומי בהיקף ומלבישה ככה. תחילת עונה תמיד טוב שהבגדים קצת גדולים ומקסימום יהיה לו לכמה עונות.
כמובן בקניה הבאה הזמנתי 9-12 אבל אין לי כח להתקשקש עם מכירות / החזרות ולא יקרה כלום אם הוא ילך קצת רחב.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: