דרוש מידע צהרונים

• פותח הנושא SMN
  • פורסם בתאריך

גיטרה

משתמש סופר מקצוען
ואז תקציב הרכש היצירות ושכר המדריכים/ות סייעים/ות ירד למינימום ועוד קומבינות.
באמת?
אתם בטוחים שפתחיה, רמות דוד ושאר המפעילים נותנים לכם יותר ממה שיתנו המוסדות עצמם?
אם כבר למוסדות יש אינטרס גדול יותר לפתח את הצהרון, ככל והוא בחזקתו - מאשר גוף חיצוני. בסוף זה משפיע גם על השם שלהם ונתון לתחרות כמו כל דבר אחר ששייך למוסד.

goldyl

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
באמת?
אתם בטוחים שפתחיה, רמות דוד ושאר המפעילים נותנים לכם יותר ממה שיתנו המוסדות עצמם?
אם כבר למוסדות יש אינטרס גדול יותר לפתח את הצהרון, ככל והוא בחזקתו - מאשר גוף חיצוני. בסוף זה משפיע גם על השם שלהם ונתון לתחרות כמו כל דבר אחר ששייך למוסד.
ברור שכן.
למה שהמוסד ישלם כפול שכר כפול ממה שהם משלמים על הבוקר?
וברור שהם ישתמשו עם התקציבים לדברים אחרים ולאו דווקא לקבוצת הצהרון

goldyl

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
אף מוסד לא חייב לכם צהרונים. הם לא מרויחים מזה כלום, נטו הוצאות וכאב ראש מטורף על המוסד.
(סתם כדוגמה, טופסולוגיה של לפתוח צהרון שוות ערך לכמעט 50% מהבירוקרטיה של ניהול מוסד בכללותו! זה המצב כיום.).
להוציא נוסף על כל הנ"ל משכורת נוספת - הם לא מוכנים ויהי מה.
להזכירך מוסד לימודים אמור לפעול לרווחת הילדים וההורים
הם לא אמורים להרוויח כלום
מי שמחפש להרוויח טעה כשהוא פתח מוסד לימודים
ואני לא חושבת שתוספת משכורות לעוד כמה עובדים + רכז (שאמור להיות אחראי על כל הטופסולוגיה) זה להרוויח כלום
וכן כל השאריות של הצהרון...הבת שלי מביאה הביתה כל שבוע ספר ספריה עם מדבקה שהספרון שייך לצהרון תש"פ - רווח נקי ויש עוד משחקים וכו'

גיטרה

משתמש סופר מקצוען
למה שהמוסד ישלם כפול שכר כפול ממה שהם משלמים על הבוקר?
כי אחרת אין לו עובדים לצהרון.

וברור שהם ישתמשו עם התקציבים לדברים אחרים ולאו דווקא לקבוצת הצהרון
השאלה היא לא על הכסף שהולך לניהול הצהרון עצמו. אין למוסד שום עניין לקצץ ולהוריד ממה שמקבלים כיום. אולי להפך.
השאלה על הכסף היא על מה שהולך כיום למפעיל שיושב בצומת וגורף לכיסו את הרווחים שבהגיון פשוט אמורים להגיע לכיסו של המוסד. להזכירך במיוחד בציבורנו המוסדות הם ברובם מוסדות פטור שמתמודדים כלכלית.

גיטרה

משתמש סופר מקצוען
להזכירך מוסד לימודים אמור לפעול לרווחת הילדים וההורים
הם לא אמורים להרוויח כלום
מי שמחפש להרוויח טעה כשהוא פתח מוסד לימודים
ואני לא חושבת שתוספת משכורות לעוד כמה עובדים + רכז (שאמור להיות אחראי על כל הטופסולוגיה) זה להרוויח כלום
וכן כל השאריות של הצהרון...הבת שלי מביאה הביתה כל שבוע ספר ספריה עם מדבקה שהספרון שייך לצהרון תש"פ - רווח נקי ויש עוד משחקים וכו'
מוסד לימודים אמור לפעול לרווחת הילדים וההורים. בדיוק כמו שאמרת.
להזכירך גם כן, במיוחד בציבורנו המוסדות הם מוסדות פטור שמתמודדים כלכלית (לא מתייחסת כרגע לגנים פרטיים, רק לחיידרים). אחת הדרכים לדאוג לרווחת הילדים היא בהחלט ע"י השגת תקציבים נוספים. במקום שילכו לגוף שלישי וחיצוני, יבואו היישר לידיו של המוסד.
הבלאי של מוצרים מהצהרון הוא גדול. גם אם הגן קיבל כמה ספרוני ילדים חדשים, זה עדיין לא תחליף למשחקים, צעצועים, חומרי יצירה ועוד פריטים ששייכים למוסד עצמו ובהם הבלאי גדול הרבה יותר. עד היום עברו על זה בשקט. כרגע כשמבקשים מהם להוסיף על כך משכורת נוספת לסייעת - הם כבר לא מוכנים ולא שותקים.

• תודה
Reactions: SMN

rikosh

משתמש פעיל
מוסד לימודים אמור לפעול לרווחת הילדים וההורים. בדיוק כמו שאמרת.
להזכירך גם כן, במיוחד בציבורנו המוסדות הם מוסדות פטור שמתמודדים כלכלית (לא מתייחסת כרגע לגנים פרטיים, רק לחיידרים). אחת הדרכים לדאוג לרווחת הילדים היא בהחלט ע"י השגת תקציבים נוספים. במקום שילכו לגוף שלישי וחיצוני, יבואו היישר לידיו של המוסד.
הבלאי של מוצרים מהצהרון הוא גדול. גם אם הגן קיבל כמה ספרוני ילדים חדשים, זה עדיין לא תחליף למשחקים, צעצועים, חומרי יצירה ועוד פריטים ששייכים למוסד עצמו ובהם הבלאי גדול הרבה יותר.
לא הבנתי מה הקשר בין זה שהם רוצים תקציבים לצהרון שיריבו שיתווכחו שיביאו תורמים מחו"ל, לא מעניין אותי מה, אבל למה ההורים אשמים???????? מה שמגיע לנו אנחנו צריכים לקבל ושיריבו על הגב של מי שהם רוצים, למה העיריה פותחת בכל יום צהרון???????????????????????????????????????????????????????????? נשמע לך הגיוני?
ד.א. גילוי נאות הילדות שלי בגן עמותה ולא בחיידר ואין חיל גם שום אינטרס שהעמותה תקבל את הכסף, לא מספיק שהעיריה לא פותחת פה גנים, מחייבת אותנו לשלוח לעמותות משלמים כפול מגן עיריה ועוד רבים עכשיו על הצהרון, נשמע הגוני? זה פשוט מדינת חלםםםם
והכי גרוע זה שאין עם מי לדבר!!!!!!

s_katz

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
D I G I T A L
ד.א. גילוי נאות הילדות שלי בגן עמותה ולא בחיידר ואין חיל גם שום אינטרס שהעמותה תקבל את הכסף, לא מספיק שהעיריה לא פותחת פה גנים, מחייבת אותנו לשלוח לעמותות משלמים כפול מגן עיריה ועוד רבים עכשיו על הצהרון, נשמע הגוני? זה פשוט מדינת חלםםםם
והכי גרוע זה שאין עם מי לדבר!!!!!!

מזדהה איתך לחלוטין!!
אזה מה אפשר לעשות?
יש לכם כתובת מייל לאן לשלוח בקשה? ופשוט להציף במיילים.
זה הזוי שבעיריה יש צהרונים
מאיתנו גני העמותה- בבני ברק- מתעלמים (לאורך כל הדרך....) אנחנו משלמים מיסים ארנונה וכו' כמו כל התושבים
ובגנים אפס מענה!!

תכל'ס למי ניתן לפנות בנושא? אפשר כתובת מייל?

SMN

משתמש מקצוען
אמרו לי שמסתמנת פשרה,
תנחשו מההפשרה- שההורים ישלמו 100 שקל לחודש במקום 50 :( :(
אה, ובטח אף אחד לא הולך להחזיר את החודשים שגבו לחינם....
חוצפה אין כדוגמתה
יש לך מקור לדברים?

goldyl

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
אמרו לי שמסתמנת פשרה,
תנחשו מה הפשרה
ותנסו להראות בהלם-
שההורים ישלמו עוד 50 שקל לחודש :( :(
אה, ובטח אף אחד לא הולך להחזיר את החודשים שגבו לחינם....
איך הם יכולים לא להחזיר?

• תודה

ראויה לשבח

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עכשיו מדברים שמחר שוב יש הפסקה בצהרונים- ידוע למישהו?

• תודה

ברוך ר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
לנו אמרו שאין צהרונים מיום ראשון
רשת הגנים

• תודה

goldyl

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
כמו שהם יכולים להעלות למאה ש"ח
זה לא אותו דבר....
בהנחה שמשרד החינוך/כלכלה (למי שזה לא שייך) מאפשר להם לגבות תעריף מוגדל אז כל אחד יכול להחליט אם מתאים לו או לא.
אבל איך הם יכולים לגבות על שירות שהם לא נתנו?

• תודה

SMN

משתמש מקצוען
זה לא אותו דבר....
בהנחה שמשרד החינוך/כלכלה (למי שזה לא שייך) מאפשר להם לגבות תעריף מוגדל אז כל אחד יכול להחליט אם מתאים לו או לא.
אבל איך הם יכולים לגבות על שירות שהם לא נתנו?
זה היה בהלצה

goldyl

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
זה היה בהלצה
:(
לא מתאים להתלוצץ על נושאים כאלה...
חבל שכולם רבים על הגב שלנו
מענין מאוד האם הלכתית מותר למוסדות להשתמש בתקצוב שמשרד החינוך ייעד לסייעת עבור הצהרון ולדרוש מההורים שישלמו את זה
(מבינה את הצורך שלהם!! אבל עדיין לכאורה הכסף לא שייך להם)
שמעתי ראיון עם הרב גולדקנופף שאמר בפירוש שהם מתוקצבים על זה אבל כיון שהם לא מקבלים תקצוב מלא על דברים הם חייבים את הכסף הזה ולכן מבחינתו אסור לבטל את כפל התקצוב
מצידי שיתקצבו אותם גם חמש פעמים
אבל אם המצב הוא לא כך אני ממש לא רואה הצדקה לכך שהם משביתים לנו את הצהרון ע"כ

hadas1212

משתמש צעיר
אולי אם כולם יתחילו לבטל להם את החיובי אשראי הם יתעוררו?
רק אותי מעצבן ששילמנו מראש הכל והצהרון עבד יומיים??

ברוך ר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
קיבלתי היום מידע מהמזכירה של רשת הגנים המקומי שזה בכל הארץ גם לחילונים אין צהרון
יש למישהו מידע בנושא ?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  61  פעמים

לוח מודעות

למעלה