קורונה צהרונים בגני עמותה בני ברק

מירי דסקל

משתמש חדש
צריך לפנות לדרגים הגבוהים לחברי כנסת וכו' אני כבר מחורפנת מהעניין כל יום מדברת איתם ....
כמה שיותר יפנו יהיה יותר טוב זה מגיע לנו בצדק .......

ראובן 23

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
מה הקשר?
יש ויכוח כעת בין העמותות למדינה מי ישלם את הסייעות לצהרון.
אפאחד לא חושב שהעמותה אמורה לשלם את הסייעת מכספה ולכן אין צהרון.
אני יגלה לך סוד ידוע עד היום המדינה שילמה לעמותת על הגננת עד 4 והשנה נמאס לה לשלם כפל גם לגן וגם לצהרון ועל זה נוצר הבלגן

תמר ידעי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
קיבלתי היום במייל, אין לי מושג לגבי אמינות...

הושג מתווה מיוחד שיאפשר את פעילות הצהרונים בגני הילדים

משרד האוצר, משרד החינוך ומרכז השלטון המקומי סיכמו על מתווה שיאפשר חזרה מלאה לשגרה בפעילות צהרוני ניצנים בגני הילדים, ויקל על הרשויות המקומיות ובעלויות הגנים בשנת הלימודים הנוכחית תחת מגפת הקורונה. על פי המתווה, יעמיד משרד האוצר גישור תקציבי עד לסוף שנת 2020, שיקל על מימון שכר הסייעות בצהרוני ניצנים.

בנוסף סיכמו משרדי האוצר והחינוך על שורה של צעדים המעניקים לרשויות המקומיות ולבעלויות גמישות מקסימלית, שתאפשר הפעלה מיטבית של הצהרונים בשנת הלימודים הקרובה. הצעדים כוללים גמישות ברכיבים המתוקצבים במסגרת הקול הקורא להפעלת הצהרונים ואפשרות להסטה ביניהם, הקלות בהנחיות הסטת כח אדם בין גנים, תקצוב נורמטיבי שיאפשר וודאות תקציבית ופשטות בירוקרטית ועיבוי מעני ההעשרה בגני הילדים המוכרים שאינם רשמיים.

המתווה לשנת הלימודים תשפ"א התקבל על ידי כלל הרשויות, ויבטיח את חזרתם המהירה של התלמידים למסגרות הצהרונים.

שר האוצר, ישראל כ״ץ אמר כי "קיימת חשיבות רבה בסיוע להורים לילדים בצהרונים, כדי לאפשר להם לצאת לעבודה, כחלק מתהליך החזרת המשק הישראלי לצמיחה ותעסוקה. אמשיך לפרוש רשת בטחון כלכלית לכל מגזרי האוכלוסייה ככל שידרש".

יו"ר ועדת הכספים, ח"כ משה גפני אמר כי "פעילותם התקינה של הצהרונים היא העוגן המרכזי המאפשר את היציאה לעבודה, קיימנו דיונים רבים וניהלנו מו"מ ארוך, לא הרפיתי לרגע מהעניין ואני שמח על הפיתרון שהושג".

תמר ידעי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
כן
בגן של הבת שלי ביום ראשון יפעלו צהרונים בעז"ה

אמא4

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
זה אמיתי שמחיר הצהרון עלה בעוד 100 שקל?
שיקפצו
אני אשלם בדיוק כמו הגן עירייה ליד.

גלינג

משתמש סופר מקצוען
זה אמיתי שמחיר הצהרון עלה בעוד 100 שקל?
שיקפצו
אני אשלם בדיוק כמו הגן עירייה ליד.
רק תעדכנו על כך את משרד החינוך.
כל הבעיה החלה מכך שהוא החל לתקצב רק צהרונים בגנים רישמיים באופן מלא.
גני העמותות משוועים לתשלום מלא ואין..

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  9  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה