ומה הסיבה שזה נשארהכאבים שיש לי הם מהריון ולידה לפני 3 שנים
ומה הסיבה שזה נשארהכאבים שיש לי הם מהריון ולידה לפני 3 שנים
טוב לא קשור אלי ב"ה' השבוע עשיתיח בדיקות דם הכל תקין תודה לבורא עולםלי בהריון היו כאבי גב חזקים ואמרו לי בגלל הבטן והעובר....
בסוף זה היה אבנים בכיס מרה.... זה מתפרץ בהריונות המון.
תעשי בדיקות דם ותראי איך התפקודי כבד שלך
תרגישו טוב שיהיה בשמחות
חוליה זזה לי.....ומה הסיבה שזה נשאר
חוליה זזה לי.....
קיצור סיפורים ב"ה
דברת עם בילמס מירושלים או לא יכול להיות היא תצליח לעזור לך אולי תשאלי את בני פישר אם כדאיאני הולכת ללכת לאורתופד מומחה לעמוד שידרה נראה מה יגיד
בני פישר שלח אותי אליו מקווה שיש פתרון בינתיים זה כאבים מטורפים והם באים בגלים אבל תמיד כואב
מקווה שיהיה לו פתרון טוב...
מה זה??ניסית ללכת לפודיאטור או לבילמס מירושלים
יש לך מושג כמה היא לוקחת טיפול אחד או סדרה?פודיאטור עוסק בדלקות ובטיפול בכפות הרגליים
לא בטוח שיוכלו לסייע לך יותר הגיוני שלא
אבל בילמס יכולה לעזור מאד לדעתי
עליה כן שמעת
יש לך מדרסיםלי יש כאב חלש יחסית בגב התחתון באזור צד שמאל, אני מרגישה אותו בעיקר בתנועות מסוימות,-גם בלי הריון.
מישהי מכירה????
(לא לדאוג זה בל קשר לגב התחתון בהריון )
אין לי מדרסים, יש מצב שזה התחיל לי בהריון הקודם אבל נשאר לי,יש לך מדרסים
זה נשמע כמו עמידה לא נכונה שמדרס יכול לפתור לך את הבעיה
הרבה פעמים בריונות נוצרים לחצים ועומסים או חוסז איזון על מקומות שונים ואז יש תוצאות של תזוזות ובליטות שנוצרות במקומות מסוימיםאין לי מדרסים, יש מצב שזה התחיל לי בהריון הקודם אבל נשאר לי,
תכלס זה לא מאד מפריע לי אבל לא מעוניינת להשאיר אם אפשר לטפל, וגם לא רוצה שיחמיר ח"ו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: