מידע שימושי פתרון פנטסטי ליבלות ויראליות (מולוסקום)

שליח ציבור

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
כל המשפחה שלנו סבלה מזה וכולם נדבקו בזה אחר זה... ציפינו לישועה וברוך השם היא באה.
אחרי שנדבקתי אני אישית ופניתי לרופא עור הוא אמר לי בגיחוך אתה גדול תוריד את זה לבד... ניסיתי אבל הכאבים היו בלתי נסבלים.
ואז בסיעתא דשמיא חשבתי על פתרון נהדר והנה הוא:
יש משחה מרדימה (מאלחשת)שנקראת "עזרקאין". מורחים את זה ביסודיות על היבלת וגם כחצי סנטימטר מסביב. מחכים לפחות 40 דקות אפילו שבהוראות כתוב כמה דקות מעטות. מנגבים את המשחה במגבון מחטאים טיפה לפני בפולידין או כל חומר חיטוי אחר ומיד לוקחים מזרק חדש עם מחט (שקונים בבית מרקחת )עדיף מחט טיפה גדולה לא הקטנות ופשוט מורידים ללא שום כאבים לפעמים יוצא הרבה דם מה שהכי חשוב זה לחטות עם פולידין נוזלי אחרי זה מיד ולכסות בפלסטר. התוצאות מדהימות... זה בעצם אותה פעולה שרופא עור עושה באשפוז יום אחרי הרבה בירוקרטיה ובטשטוש או הרדמה מלאה חבל. מה שחשוב להקפיד לא לחכות מהמשחה עד לפעולה עצמה כדי שהמקום ישאר רדום. ברוך השם אחרי שבוע אין זכר ליבלות.
פעולה לא כזו נעימה אבל פתרון נהדר ללא כאבים. מקווה שעזרתי . אם באמת נעזרתם בזה תשאירו משוב לתועלת הרבים. גמר חתימה טובה

saralulu

משתמש מקצוען
נשמע מלחיץ לעשות את זה לילד קטן ובמיוחד שמדובר על כמה יבלות :(

שליח ציבור

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
נכון זה קצת נשמע מלחיץ אבל ממש ממש לא אין ברירה למי שמנסה קצת לצערנו

RUSI10

משתמש מקצוען
אני ניסיתי, היא גדלה שוב, עם עוד יבלת ממש ליד...
רופאת עור אמרה לי שאם תולשים את היבלת היא גדלה שוב, וזה מעודד גדילת יבלות נוספות...

שליח ציבור

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
מהניסיון שלנו כל המשפחה נדבקנו לצערנו הרב....
אחד לקח את זה יותר קשה אחד פחות. שוב אני מדבר על יבלות שנקראות מולוסקום...ניתן לראות תמונות שלהם בגוגלתמונות . בהחלט זה טיפול לא כזה נעים אבל באמת אין טיפול אמיתי לדבר הזה. אפשר לקבוע תור לרופא ולהתחיל את כל התהליך של הבירוקרטיה הרפואית באשפוז יום וגם אחרי זה לא בטוח שזה יעצור יכולים לצמוח חדש גם אחרי טיפול כזה

לא מאוחר

משתמש מקצוען
מהניסיון שלנו כל המשפחה נדבקנו לצערנו הרב....
אחד לקח את זה יותר קשה אחד פחות. שוב אני מדבר על יבלות שנקראות מולוסקום...ניתן לראות תמונות שלהם בגוגלתמונות . בהחלט זה טיפול לא כזה נעים אבל באמת אין טיפול אמיתי לדבר הזה. אפשר לקבוע תור לרופא ולהתחיל את כל התהליך של הבירוקרטיה הרפואית באשפוז יום וגם אחרי זה לא בטוח שזה יעצור יכולים לצמוח חדש גם אחרי טיפול כזה
ומי אומר שאחרי הטיפול שלך זה לא יכול לצמוח חזרה?

שליח ציבור

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
אף אחד לא אומר. זה אותו דבר כמו בטיפול רפואי בבית חולים אבל לפחות מהיבלות המכוערות הגדולות נפטרים. הרופא הסביר לי שזה וירוס שקיים בגוף בהחלט אחרי טיפול להסרה זה יכול לחזור הוירוס מעצמו הולך אחרי שנה בערך

אולי מעניין אותך גם...